Gå til innhold

Utendørs trådløst overvåkings kamera 300m rekevide?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, de finnes. Men de er tunge og krever en del strøm. Antar du skal fly med det(2+2 i forhold til andre innlegg du har), og da fungerer ferdige løsninger veldig dårlig.

 

Når det gjelder nattfunksjonalitet så er du nødt til å ha et kamera som krever veldig lite lys for å fungere. Et vanlig overvåkingskamera bruker som regel lysdioder(usynlig lys) for å få nattfunksjonalitet. Disse lysdiodene har ikke den rekkevidden som trengs når du flyr over bakken og vil derfor være bortkastet. Søk etter FPV og nigth vision for å finne et kamera andre har brukt.

 

Når det gjelder overføringen så er de fleste overvåkingskamera utstyrt med en trådløs sender som enten bruker et begrenset frekvensbånd eller 2.4GHz båndet med maks 10mW sendestyrke. Dette fungerer som regel dårlig når det kommer til lengre avstander og gjennom ulendt terreng(bakker, trær osv). De fleste som flyr FPV bruker derfor litt tid på å finne en god kombinasjon av sender og mottaker samt en senderstyrke som tilfredstiller behovet uten å trekke for mye strøm, bli for varm, ødelegge mottakeren i flyet eller være lovlig i forhold til lovverket i Norge(på 2.4GHz båndet i Norge er det maks 10mW med mindre man bruker en sender som bruker flere frekvenser samtidig(spread spektrum eller frequens hopping)).

 

Det er mye som skal på plass før du kan gjøre det eg tror du ønsker. Eg anbefaler deg derfor heller et dedikert forum for den slags. For eks fpv.no eller modellflynytt.no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...