Gå til innhold

HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S vs Google Nexus S.


guak

Anbefalte innlegg

Skal ha meg ny mobil. Kommer fra Iphone og er ikke veldig fornøyd med den. Syntes at iOs er et veldig kjedelig OS. Dermed står det mellom disse tre. Skal enten kjøpe DHD eller SGS i januar eller vente på GNS. Kamera er ikke veldig viktig, men den må ha en god musikk spiller, og være god å spille og se på film med. Har dere noen anbefalninger? På forhånd, takk for svar. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Desire HD er et godt valgt det. Selv er jeg en iOS bruker og jeg kommer til å vente på Nexus S. Den kommer med nye Android 2.3 og med tanke på at den kommer rett fra Google vil man alltid være oppdatert og slippe alt mulig crap som andre mobilselskap putter inn i det. Man vil få ekte Android up 2 date. Jeg ville ventet til Google sin egen telefon kommer. Det virker det som de fleste mobilanmeldere sier seg enig i!

Lenke til kommentar

Ikke for å kapre denne tråden, men så slipper jeg å lage en ny tråd som ville vært nokså lik:

 

- Med tanke på at man lett kan overklokke Galaxy S til ~1200 MHz (som ved Nexus S når den kommer ut) så er det egentlig verdt det å legge ut en 1000 lapp + ekstra for en LG X2/Desire HD når man får en nok så lik ytelse fra 1 år gamle Galaxy S?

 

Med tanke på hva man får for pengene så klart

 

når jeg sier 1000 lapp +, så mener jeg at jeg kan få Galaxy S for rundt 3000 (over 12 mnd) gjennom mitt Tele2 abonnement.

 

Dessuten er jo skjermen til Galaxy S AMOLED mens LG X2 vil være en god LCD skjerm.

 

Hva sier godtfolket? :)

 

på forhånd takk for hjelpa!

Lenke til kommentar

LG vil jo ha dobbeltkjerne prosessor. Og kan tenke meg at når du overklokker prosessoren ryker garanti, samtidig som du sikkert vil bruke mer strøm.

Jeg vet ikke hvordan Galaxy S (overklokka) scorer mot en Optimus 2X som er stock. Noen som har noe tester på det?

 

Uansett så får skjermen til 2x veldig skryt, selv om det er en LCD skjerm. Men du er fri til å velge. Men tror jeg heller hadde lagt i 1000 kr ekstra for å skaffe meg LG enn å overklokke en Samsung.

Lenke til kommentar

LG Optimus 2X er sannsynligvis mer stabil og mindre utsatt for bugs enn Galaxy S. Den har en mer ren versjon av android og nyere hardware.

 

Hvis du gidder å vente så tror jeg den vil være det beste kjøpet. Desire HD ville jeg bare latt ligge om du ikke er forelska i kjempeskjermer (og da er det kanskje bedre å vente på SE Arc/Galaxy S2) :)

Lenke til kommentar

Takk for kjappe svar.

 

Ang. Test mellom Overklokket Galaxy S og LG X2, så var det bare noe som slo meg etter at de overklokket Nexus S (som jo har enkeltkjerne prosessor) til ~1200 MHz og sammenlignet dette med en stock LG X2. Da var visst hastigheten på Nexus S bedre...

 

lenke: http://gadgetizor.com/google-nexus-s-processor-overclocked-to-1-2ghz/6388/

 

Blir vel litt hypotetisk siden man ikke har fullstendig oversikt på hvordan ytelsen blir på de ferdige produktene.

 

(EDIT): PS. Har hatt LG før og var veldig fornøyd med byggekvaliteten som alltid har vært bra (tåler det meste), dessuten så kan sikkert to-kjerne prosessoren på X2 sikkert også overklokkes i etterkant ;).. + med tanke på at LG ENDELIG har tatt til fornuften og byttet til Android = PORNO!

Endret av jeppep
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...