Gå til innhold

Er dette et ok kort?


abbflex

Anbefalte innlegg

Vet jeg har spurt om skjermkort her før, men da forsvant det en del penger ut av vinudet til andre ting, så ble ikke no kjøp. og priser har forandret seg litt nå.

 

Er dette et ok kort? Er på tilbud på komplett nå.ASUS GeForce GTX 470 1280 PhysX CUDA

 

Jeg har egentlig vært på utkikk etter 460, men nå har jo 470 sneket seg under 2000kr det også. Vil jeg tjene no på å kjøpe dette enn et 460 til 1500 kr sånn pris/ytelse-messig? Bør jeg se på et annet 470 kort? har ikke lyst å bruke mer enn 2000kr, men hvis 460 til 1500 er "like bra" så gjør jeg jo selvfølgelig heller det.

 

Noen anbefalinger? Spiller for det meste mmorpg wow/aoc og Football Manager(vet at det ikke trenger tidenes kort). Men har da også lyst til å spille Black Ops og andre nye spill som kommer i et par år helst. har 650w strømforskyning. i5 760 cpu, så tror ikke det er no flaskehals der.

 

edit: skrivefeil i linken, så retta på det.

Endret av abbflex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må selv vurdere hva du trenger. Du klerer å kjøre det meste på 460, men 470 er litt bedre.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-580-sli-review/11

 

:)

 

Er jo slik at jeg sannsynligvis bare "trenger" 460, men sånn når jeg har råd så føler jeg lissom at jeg bør kjøpe det beste jeg kan få for de kronene jeg har til rådighet, hehe. Sparing er oppskrytt :roll:

 

Men så er jeg veldig usikkert på om 470 er 350kr bedre enn ett 460. Trenger egentlig noen til å bekrefte/nekte at det er det. Er veldig ambivalent når det gjelder slike kjøp skjønner du. hehe

Lenke til kommentar

Driver greiene er litt i begge leirer faktisk.

Theo kom med en fersk rapport at det heller ikke stod helt bra til hos de grønne, så det å handle etter drivere er bare tull spør du meg om du da ikke trenger støtte for skikkelig gammel OpenGL.

For da står du på bedre grunn med ATi enn Nvidia, og siden dette er gammel teknologi så vil ikke dette forandre seg heller.

Med gammel OpenGL så tenker jeg på gamle spill fra den tiden da 3DFX Voodoo var tøft og rått og naturligvis Linden Lag's (Eller Linden labs) sin SecondLife som kjører veldig mye gammel kode.

For å gi ett eksempel, den detekterer nye Core i7 CPUer som Pentium 3 :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...