Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan fortelle en bestevenn at man er homofil?


Gjest GUEST38

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor tror du ikke han svarer, da? Det kan være tilfeldig.

Jeg trur han syns jeg Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

maser veldig :/ kan ikke si så mye for han har bruker her på diskusjon.no også så blir litt flaut vis han får vite om denne tråden
Lenke til kommentar

Gah, det pratet om ekte venner og slikt gjør meg smålig kvalm. :ermm: En god venn, kan være en god venn selv om han ikke liker homser. Samtidig som at en venn som ikke har noe mot deg selv om du er gay, ikke nødvendigvis er en god venn. Man må se på andre kvaliteter også. Og det at en kompis tilfeldigvis ikke er på msn samtidig som deg selv, ser jeg IKKE på som en negativ kvalitet. Det er en tilfeldighet.

 

Spørsmålet er jo egentlig bare hva det er du ønsker å oppnå ved å fortelle han det. Finn svar på det, så har du mest sansynlig svaret på om du burde si det til han nå også. :)

Lenke til kommentar

Nåja, et krav til en god venn, er at han er venn med deg ikke legningen din. Ellers så er jeg enig.

 

Hvordan stå frem? Aner ikke, jeg har ikke gjort det skikkelig enda, har ikke fortalt det til så mange, den eneste vennen jeg har sagt det til, tok jeg med på en sykkeltur og fortalte det på turen, gikk bra det.

 

dkny: En grunn til at man vil si det, er at om man ikke sier det, og er singel (like me) så tror alle at man liker jenter, og snakker i veg om det ene og det andre, gjerne også negativt om homofile,- ikke videre hyggelig. Hadde verden, eller Norge vært sånn at man kunne ha en kjæreste av samme kjønn, og ingen ville reagert, så hadde det vært noe annet, men nå "må" man nesten si det at man liker gutter, liker det ikke.

Lenke til kommentar

Nåja, et krav til en god venn, er at han er venn med deg ikke legningen din. Ellers så er jeg enig.

Det der ER faktisk ett lite problem. Ikke bare det at folk unlater å være venn med deg på grunn av legningen din, men når jeg kom ut av skapet for noen år siden hadde jeg plutselig VELDIG mange jenter på skolen min som ville være venn med meg utelukkende fordi jeg var homse også.

Lenke til kommentar

Sant nok, men igjen, da blir de vel venn med legningen, og ikke deg? :)

Nettop. Like lite ønskelig det..

 

"Åååh, jammen da kan vi jo reise å shoppe og se på gutter sammen." hørtes kult ut det. Men det er ikke like gøy når den eneste grunnen er fordi man er homse og det er inn å være faghag. :)

 

Men for å svare stakkars trådstarter litt også. Gjør det som føles mest naturlig og riktig. I mange tilfeller fungerer faktisk "du btw. Jeg er gay." rimelig bra. De av oss med litt vett i skallen klarer da å spørre om det er noe vi lurer på. Og for de fleste av oss er det faktisk ikke noen større greie enn at noen er hetero. Kompisen din er jo uansett venn med deg, og ikke legningen din. :)

 

Btw. Det er forskjell på å være åpen om sin egen legning, og det å være stereotyp skrullefag. Drar man hele stereotypen for langt så fort man kommer ut av skapet, blir det gjerne nettop det. Litt for mye. Bare vær den du er, så er det relativt få som bryr seg om det faktumet at du liker en trang rumpe og mannlige kjønnsorgan bedre enn en stor og våt kuse. :)

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

I din alder ( antar at du er i tenåringene / under puberteten ) Da går følelsene i vilt vær for noen, plutselig vil du kansje føle det annerledes igjen, jeg tror du bør vente til du er 100% sikker. Jeg tror det skal gå bra, men du må forsikre deg om at han ikke sier det videre, dersom du ikke ønsker det. Pass på og vær seriøs når du sier det. En bestevenn vil nok forstå deg, du kan jo kansje forsøke å si det til en person over 18, de kan virke betryggende og så kan det være godt å se deres reaksjon, også er den person over 18 mer moden og flinkere til å rett og slett akseptere deg som du er, enn en som er i tenårene. Men som sagt tror jeg din bestevenn vil forstå og godta deg.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...