Gå til innhold

Hvilken videospiller til Galaxy Tab?


JohndoeMAKT

Anbefalte innlegg

Vi har en Galaxy Tab på jobben og siden den er promotert som en helt på multimedia skrev jeg inn adressen til min filserver med Apache og forventet at jeg bare skulle trykke på en lenke til en videofil og få den avspilt i native spiller. Det viste seg å ikke stemme ved at nettleseren bare forteller at filtypen ikke er støttet uten å engang gi mulighet til å laste ned fila. Jeg prøvde så å bruke native videospiller til det samme, men den har ingen måte å skrive inn path til mediafil, den kan bare spille av ved å klikke i en filbrowser av lokale mapper.

 

Jeg gikk så på Marked og søkte etter "vlc" og "mplayer", men fant bare fjernkontroller og annet tull. Min første vurdering av Marked er at det er et lite helvete å finne frem til det du ønsker med mindre du vet nøyaktig navn og jeg endte opp med å bruke google til å søke meg frem til litt forskjellig, men alt virker å være mer eller mindre jalla-apps fort kastet sammen for profit. (Hvor er FOSS-community og porter av deres knallapps?)

 

Så mitt spørsmål er altså:

Har dere navn på en videospiller til Android/Galaxy Tab som tilbyr tilsvarende funksjonalitet som VLC i sin enkleste form; HTTP-streaming, MKV-støtte, støtte for HTTP-auth og ikke minst mulighet til å skrive direkte path til videofil?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...