Gå til innhold

Trening av BARE høyre brystmuskel?


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg driver med litt enkel styrketrening hver kveld. Ikke for å bygge muskler, men bare for å holde meg litt i form lissom. Tar push-ups, sit-ups og rygg-ups. Poenget er at det skal være enkelt, raskt og uten vekter eller treningsstudio.

 

Lenge har venstre brystmuskel vært synlig større enn høyre, men jeg tenkte det sikkert kom til å jevne seg ut. Men dette har ikke skjedd, og nå lurer jeg på om det finnes noen styrkeøvelser som kan trene bare den ene brystmuskelen?

 

Helst uten vekter (har bare en fryktelig tung mattebok jeg bruker hvis jeg må :p Men har tenkt til å ønske meg noen enkle manualer til jul :p så bare kom med tips!)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stor nok belastning og de vil jevne seg ut. Jeg har også hatt en brystmusklel større enn den andre, men tung nok belkastning har jeg klart å jevne dette ut.

 

Pushups alene for brystet kommer nok ikke til å hjelpe stort, grunnet fordi det er såpass lett. Skaff deg boken Naked Warrior for å skaffe deg infomrasjonen hvordan du skal bygge et ekstrem stærk kropp kun med kroppsøvelser, på den riktige veien. De øvelsene som nevnes i boken vil også hjelpe deg til å jevne ut brystmusklene, og ikke bare det, men også bygge en stærk og muskeløs kropp.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...