Gå til innhold

Kamptråd: Newcastle - Chelsea


Zinoy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja faen, hva er det med folk som krever at andre skal være nøytrale under kamper hvor eget lag ikke spiller? Sett Man Utd-fans sutre over det i tråder, sett Arsenal-fans sutre over det, Chelsea og ditten og datten. Er man mer enn middels interessert i fotball så bryr man seg jo selvsagt om resultater i andre kamper også. Både pga eget lag og tabell og fordi man liker/ikke liker lagene som spiller en kamp.

 

Dessuten, fotball er jo så jævla mye morsommere når du holder med et lag i en kamp enn når man er nøytral tilskuer, selv om også det kan være fett som juling.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Selv om Chelsea har vært i rævdårlig form nå så tror jeg de tar dette. Vi spiller med stopperpar som ikke har spilt noe spesielt denne sesongen. Men, Tiote er tilbake, og den mannen kan ødelegge spillet til hvilket som helst lag. Carroll har vært strålende også denne sesongen, og om laget spiller som vi er kapable til så har vi gode muligheter, spesielt nå.

Lenke til kommentar

De fire siste resultatene til Chelsea:

 

Chelsea - MSK Zilina 2-1

Chelsea - Sunderland 0-3

Chelsea - Fulham 1-0

Liverpool - Chelsea 2-0

 

Ikke i den formen man Chelsea pleier å inneha.

 

 

Tiote er mannen som sammen med van der Vaart og Hernandez fort kan komme til å bli årets kjøp i Premier League. Mannen som eliminerte bort Fabregas og ødela spillet til Arsenal. Mannen som har høyest treffsikkerhet når det gjelder pasninger av de som har spilt mange av årets kamper (tror jeg ihvertfall, var ihvertfall det for et par kamper siden).

Lenke til kommentar

Her står det litt om Tiote: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article3023508.ece

 

Her det med pasninger. Som jeg sa så var det for et par kamper siden, og kan ha sunket litt:

 

I helga var Tiote mannen som satte selveste Cesc Fabregas ut av spill da Newcastle slo Arsenal på bortebane. Han gikk seirende ut av seks av de sju duellene han var involvert i under kampen, og traff med 44 av sine 45 pasninger. Ingen spillere som har vært på banen i mer enn 500 minutter i Premier League har dermed truffet bedre med pasningene sine enn Tiote. Snittet er faktisk så høyt som 91 prosent.
Lenke til kommentar

Blir nok utsatt, det har snødd heftig i tyneside ila natta også og det øser ned i søndre skottland. Tipper det er rundt 30% sjanse for at kampen går av stabelen. Kjipt. Metroen er stengt, så fansen kommer seg ikke til stadion på det vis, men det finnes håp siden bussene enda kjører på hovedveiene. Regner med at det er slik CFC fansen kommer til Gateshead.

 

NUFC via Live5: Match to go ahead unless significant snowfall between now and kick off.

 

Fra en lokal: "After a fairly heavy fall, including some hail stuff, the snow stopped about 2 hours ago, now just clear skies, minus 2 and falling with light winds."

 

Jaja, Spurs-Liverpool å glede seg til.

Endret av Goldwing
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...