Gå til innhold

Billig Photoshop på elprice


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går 2 året på videregående, så er ikke sikker på om jeg får denne studentrabatten. Må du gå høyskole eller universitet for å regnes som student eller kan du få studentrabatt mens du går på vidergående?

Videregående funker som fanken. Bestill Student & Teacher-edition, og så skal du senere uploade kopi av studentbevis - og du får aktivert. Mer info i gamle tråder.

 

Den eneste ulempen med å kjøpe Student & Teacher-edition vs å kjøpe den fulle retail-versjonen er at du ikke får kjøpt den på skandinaviske språk - du kjøper den typisk på engelsk. Ellers har du de eksakt samme rettighetene som fullversjonen - kan installeres på to maskiner, kan brukes når du ikke lenger er student, kan brukes til kommersielle formål etc etc.

 

Bestill for eksempel hos Adobe.

 

Og jo - videregående kvalifiserer:

Primary and secondary school students - students enrolled at an accredited public or private primary or secondary school providing full-time instruction

..Videregående blir tilsvarende "secondary school".

 

 

Og - ønsker du å kjøpe en av de gedigne suitene med alt mulig av flash, filmredigering etc, så er det enda større besparelser i prosent..

 

Jeg gikk all-in med master pakken og har ikke angret ett sekund. Hvert "ca" hver krone..

Lenke til kommentar

Ja, du slipper mva. Jeg har kjøpt Lightroom + nyeste elements online (fullversjon ikke student) og jeg slapp moms siden jeg valgt å laste ned software. Velger du å få programmet på cd/dvd så må du også betale moms for varen.

 

 

OK, kjekt å vite :D

Sparer en del på det da. Kan du laste det ned på nytt når du ønsker (trenger) det? Om PCen ikke funker lengre, om du må ha ny PC osv.? Eller kan man bare laste det ned en gang?

Lenke til kommentar

Driver både med tegning og bilderedigering i Photoshop (har som sagt elements 4, men har prøvde CS3, og synes at elements mangler en del funksjoner...), har tenkt å skaffe meg et tegnebrett først :)

 

Er det stor forskjell på CS3 og CS5?

(jeg kunne jo lastet ned en demo, men tror jeg venter med det til jeg har skaffet meg tegnebrett)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...