Gå til innhold

Alternativ til Trend AV?


Anbefalte innlegg

Hei

Ser at mitt Trend AV program utløper om en ca 10-11 dagers tid (3 bruker), så vurderer da å fortsette, eller å droppe det og få meg noe annet. Hva er det folk benytter seg av i dag? Tidligere, så benyttet jeg Norton AV, men det skal jeg ikke tilbake til om ikke noen sier at det er veldig annerledes enn det de var for 2-3 år siden... Synes jeg sliter med det (NAV) stadig vekk (ikke på min PC, men min kones PC, der dukker det liksom stadig opp). Norton var også rimelig brutal på bruk av prosessor/ ressurser, men i det siste halve året, så har også Trend utmerket seg i den samme negative retningen, (mye bruk av ressurser) ingen virus funnet, så jeg tror ikke problemet ligger der. Men det er nokså frustrerende når PC kjører en styrkesimulering, og så starter AV(automatisk) opp, i tillegg og tar mye av kapasiteten... Er jo bare å logge av nett og skru det av før jeg trykker enter, men det er liksom litt irriterende, og også veldig lett å glemme, både den ene og den andre veien...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei takker for den lenken. Jeg ser at både AVG (som jeg har på en annen maskin) og Microsoft security essentials er bedre enn Trend, og de er begge gratis (MS forutsetter en ekte Windows lisens da, det har jeg jo, men er normalt litt skeptisk til endel programvare ifra den siden). Skal sjekke litt.

Lenke til kommentar

Ikke tro på AV-Comperatives faen meg dritt side som har rangert AVG i top 10 i mange år. Alle versjonene før 2011 var plaget av og bli "Corrupted", dette skjedde med 10 linker du kunne funne hvor som helst, ossen klarer ikke 100000 virus det 10 virus klarer, korrupsjon!.

 

MSE er bra og jeg digger det men det hogger litt system kraft.

 

AVG er et NoNo og har selv 2 personer aktiv innen keylogging hvor en nylig hacket en svenske med AVG, dette er en veldig simpel keylogger han selv ikke kodet og funnet av både McAfee og Trend.

Lenke til kommentar

cocopara; vet ikke hvor mange personer som har spurt deg, men gi oss kilder på hva du påstår. Du har ikke prestert å gi noen form for kilder for uansett hva du har påstått som jeg har sett...

 

Nylig hacket? For det første, ingenting er perfekt. Folk finner hull som man kan utnytte, nytt malware kommer hele tiden og man kan ikke bli beskyttet før man faktisk oppdager hullet/malwaren. Og jeg sier det igjen, kilder takk. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...