Gå til innhold

Acer eMachines 527 et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den duger til vanlige oppgaver som. tekstbehandling, internett, musikk.

 

eMachines er et alternativ til "vanlige" acer maskiner for folk som ikke krever så mye og ikke bruker pc mange timer til dagen.

Erfaring med denne er at den føles billig. f,eks touchpaden er ikke god å bruke lenge. ( alternativ ekstern mus) . Men alle har sin smak.

 

Visst dette ikke betyr noe for deg ville jeg gått for den. God pris også.

Lenke til kommentar

Jeg tror den sannsynligvis er en skikkelig dårlig maskin. Jeg har en thinkpad og sammenlignet med det er acer noe ordentlig møkk. vond mus, dårlig, ustabilt tastatur, numerisk tastatur er en plage, svak innsynsvinkel på skjermen, skrivehastigheten min reduseres kanskje 30 %, det unødvendige numeriske tastaturet forskyver alt mot venstre, tastaturet og mus burde være sentrert midt på, jeg bruker venstre hånd på trackpad så for meg er det ok, men det er katastrofe om du bruker høyre hånd til trackpad, og skjerm som er veldig fleksibel, ikke stiv, mangler dvi. lenovo maskinen kan du bære med å holde i skjermen. prøv det med en acer. Er nok lurt å bruke noen kroner ekstra for å få et godt tastatur, god trackpad, og skjerm som ikke ødelegges av et lite vindkast. Slik at du har noe som kan vare i 3 år, ikke 1 år. Trolig er en brukt maskin 4 år gammel, lenovo, som du kan få tak i ganske billig bedre å bruke.

 

Jeg tror det kun er lenovo til 6000 kroner og oppover som lager maskiner du kan oppnå en relativt effektiv hastighet på. Knappene på de fleste Asus er også bare latterlige.

 

Hos de billigste maskinene får du mer spec, men et dårligere interface, det er en veldig viktig del av opplevelsen, derfor lønner en dyrere maskin seg selv om du får mindre spec, om du har råd.

Endret av festen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...