Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

UNGDOMSFORHOLD


Gjest Ung_mann

Anbefalte innlegg

Gjest Ung_mann

Hei! Er en gutt på 17 år som har vært sammen med kjæresten min nå i 2 år (hun er også 17)

Jeg begynner å merkte at ting forandrer seg. Det er ikke den her følelsen av kjærlighet lenger, det virker som at vi blir mer og mer forskjellige personer. Vi har heller ikke så mye å snakke om, siden jeg så og si vet nesten alt om hun etter 2 år. Jeg vet at de fleste ungdomsforhold ikke varer livet ut, men jeg vill virkelig ha henne og elsker henne. Hun vill det samme med meg. Men tingen her, er rett og slett at jeg føler meg innpåsliten, jeg må hele tiden ta initiativ gang på gang. Aldrig henne, før så tok hun like mye initiativ som meg..

Og hun sier også at hun ikke er like nyforelsket lenger, men tingen her er at jeg er det!

Det virker som hun har kommet over denne nyforelskede fasen, mens jeg sitter igjen der. Dette er vanskelig for meg i mange tilfelder, og spesielt i perioder sånn som nå.

Det er kjedelig..vi gjør ikke så mye sammen lenger. Før var det Kino, ut og spise, ta en joggetur o.l. Men har ikke vært så mye av det i det siste? Kan dette være grunnen? At vi har stoppet litt opp, og tenker at vi har hverandre uansett? Jeg savner følelsen av initimitet, kontakt, kjærlighet, varme..

 

Noen som forstår meg og kan gi meg litt respons og inspill på hva jeg/vi kan gjøre for og redde dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som kan være lurt er å bare være med kompiser en periode framover for å se hvordan hun reagerer på din fraværelse av kontakt og da får hun også svaret på hva hun føler for deg for tiden.

 

Dersom hun/du har forandret seg og ikke føler at dere passer sammen like bra er jo det noe som bare kommer etterhvert, det skjer hele tiden. Du er bare 17 år, finnes mange flere jenter.

Greit nok at du fortsatt er nyforelsket osv men du elsker jo ikke en person som ikke vil ta kontakt med deg lenger, du elsker vell bare det den personen var for deg?

Lenke til kommentar

Whatever you do, DO NOT play The Game.

 

Snakk med henne. Er ikke værre enn det, snakk med henne om forholdet, hvordan du føler det, at du er helt i hundre etter henne som fra starten av, spør henne om hennes syn og følelser, osv.

 

Det viktigste ved et forhold er kommunikasjon. Uten kommunikasjon kollapser det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er også viktig at begge er bidragsytere i et forhold. Han har kommet inn i en ond sirkel, der dama har fått det for seg at han alltid er der og alltid tar initiativ til ting. Slik visner et forhold.

 

Han må få fordelingen av initiativ mer balansert, og da nytter det ikke å ta ytterligere kontakt med henne, men vente på at hun skal ta kontakt. Gjør hun ikke det er det ikke noe forhold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...