Gå til innhold

Vil denne macen gjøre jobben godt nok?


Anbefalte innlegg

Levere imac inn på service og få dem til å bytte der da, er vel ikke så lenge tl at man få store og billige ssd disker som kan erstatte vanlige HDDer (husk hvordan vanlige disker var priset for noen år tilbake kontra nå), ekstra lagring kan jo også være ekstern HDD, med Firewire 800, men ja, ett til poeng til PC, kan lett oppgraderes til 10-15 TB intern lagring med det rette kabinettet. :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mac er fint. Det er enkelt og greit. Brukere får en stor skjerm og trenger ikke å kable opp så mye som f.eks en ny PC.

 

Som regel føles ofte Mac litt mer forseggjort.

 

Men ingen av disse tingene har noe å si for ytelsen. Jobs kan prate i øst og vest om magiske dupeditter og enda mer magiske funksjoner. Ingenting er magisk, men databehandling.

 

Anbefalte Macbook til min søster for en del år siden. Det har jeg ikke angret på. Null spørsmål om support, men når maskinen tok kvelden, var det med store tårer i øya og kjipe beskjeder fra eplehuset. Sånn sett er du ikke veldig trygg som forbruker. Uansett hvor blodstabil PC'en eller Mac'en din er.

 

Vidt meg bekjent, har begge plattformene "dødskjermer" ala, grå skjerm og blå skjerm. Kan unektelig være et argument i seg selv.

 

Pris derimot bør man kikke litt på. Her får man ikke bæng fårr bøkk, men du betaler noen lapper ekstra for en eplelogo. Er det verdt det?

 

Som regel ikke.

 

Minne spiser Windows og OSX som om det var en utsulta boler på bighorn. Kjør på mest mulig, uansett. Men å kjøpe standardminne fra eplebutikken, ja.. hahaha, det er rimelig dustete.

 

Spør du meg, så er Mac noe dyrt. Du får mer PC for penga enn på en Mac. Så kan enkelte diskutere ang programvare og alt det flotte som "bare funker" når du skrur den på. Ærlig talt. Sånt er bare bull.

 

Kjøp etter budsjett og magefølelse, men skulle du være intr å spare litt penger og kan få en kraftigere maskin, kjøp deg en PC. Om du vil ha en ferdig variant klar til bruk, kjøp en Mac.

 

Uansett, nye maskiner i dag er som regel en god brukeropplevelse kontra den gamle du har.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Jeg ser at denne diskusjonen kan forsette i det uendelige, men jeg har nok bestemt meg for en imac pga størrelse, design og fordi jeg bare har gode erfaringer med mac. Jeg kommer til å velge i7 prosessoren og 8gb ekstra minne, men ingen ssd pga økonomi. Jeg håper hvertfall jeg blir fornøyd og utifra svarene i denne tråden vil jeg nok bli det.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...