Gå til innhold

mp3-spiller til 8-åring?


Anbefalte innlegg

Hvilken bærbar mp3-spiller vil dere anbefale til en 8-åring?

Prisen er ganske avgjørende, for han kommer jo til å miste eller ødelegge den med vann, snø, sand etc. Absolutt maks er 600 kroner.

Dette er en kar som ikke kan få mobiltelefon ennå, fordi klassens øvrige foreldre harmdirrende argumenterer mot denslags. Så en litt knæsj spiller står på ønskelista til bursdag midt i november. Finnes det sånne med et spill eller to innebygd?

 

Når det gjelder hodetelefoner, hadde jeg tenkt på Biltemas til 99kr : http://www.biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Radio-og-TV/Multimedia/Hodetelefon-Pro/

fordi de virker solide. Lyden er ikke helt gæærn heller. Synspunkter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for innspill. Flere forslag?

 

Jeg synes den clip+ ser bra ut...noen som har prøvd den?

 

2-3 uker...mnja, er jo ofte sånn, men han har lånt min joggespiller en stund, og han syns den er genial. Masse dumdum boys og raga rockers og sånn på den. Tenkte han kunne få en skinnende blank en som bare blir hans. Jeg bare gidder ikke å kjøpe en sånn Gormitiborg til 699, lissom, bortkasta. Hvis jeg står på litt, kan han kanskje utvikle litt musikalsk smak også :D

Lenke til kommentar

Bruker selv Sansa Clip+ da jeg, i motsetning til en god del andre, ikke har behov for dilldall som spill, internett-tilgang, videoavspilling (osv.) på musikkspilleren. Hvis det er tale om en musikkspiller med disse egenskapene frykter jeg du må "betydelig" opp i pris. :yes:

 

Som jeg allerede har nevnt er den veldig liten og kompakt, har støtte for de aller vanligste filformater og er ganske billig.

 

På den annen side vil jeg ikke akkurat karakterisere Sansa Clip+ verken som en designmessig perle ei heller som en "knæsj" musikkspiller med spill, som er momenter du nevner i første post, så den kan således muligens fremstå som litt "uinteressant"/"kjedelig" for en åtteåring (??). :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...