Gå til innhold

[PS3][FIFA11] FIFA SuperCup IIXX


steen_jadd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har god tid på ettermiddagen i morgen, samt helgen generelt, til å spille de siste kampene. Det er kampene mot Latias som ser ut til å bli avgjørende for både meg og erikern. Kan bli meget spennende. Spesielt med tanke på at jeg ligger under 1-0 mot Latias. Kampen vi spilte ble brutt tidlig i første omgang. Forhåpentligvis gjør jeg det bedre i de siste kampene mot Latias. Det var nemlig et utrolig lag i den kampen ;)

Endret av steen_jadd
Lenke til kommentar

Gruppe D:

 

Cryflopp 1 - 1 Christiaan922

 

Her scorte jeg en eller annen gang i første om gang. Jeg fikk et par gratis OMFG-målsjanser også, men neida, jeg klarte å sløse bort dem. Jeg bytta til 5-4-1 formasjon i pausen for å sette spikern i Cryflopp-kista, og når 80 minutter hadde passert og jeg leda 1-0 trodde jeg at jeg skulle seile i land med tre poeng. Men niks, når du får en corner i det 86. minutt veit jeg at jeg er fucked. Og stygge Ronaldo hopper opp og sender ballen bak keepern min. Takk og farvel til to poeng, og jeg og Cryflopp må få ett poeng hver.

 

Christiaan922 0 - 3 Cryflopp

 

I denne kampen skjønner jeg ikke en dritt av hva som skjer. Det er som om du spør pent om du kan få mål og jeg bare "Ja, vær så god :)". :!: Jeg fikk mer eller mindre ikke til noe som helst i denne kampen, pluss at forsvaret må ha røyka et eller annet. Menmen, den beste vant.

 

Du får kose deg med dine 4 poeng, Cryflopp. :p

Endret av Chris9
Lenke til kommentar

Vi som ryker ut skulle også blitt trukket mot hverandre i vårt eget "tapersluttspill", nesten som Europa League, der vinneren av det sluttspillet møter vinneren av hovedsluttspillet. Hadde vært kult

 

EDIT: En ting som da kanskje blir dumt er at det ikke er like surt å ryke ut.

Endret av Flaav
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...