Gå til innhold

Rekrutterer nordmenn til Cataclysm!


Anbefalte innlegg

God dag forumvenner! :)

 

First things first:

Hvor: Genjuros EU Horde

Hva: ICC10/HC ICC10 -> Cataclysm 10-mann

Hvem: En gjeng med våkne og ordentlige nordmenn

Hvorfor: For å ha en norsk, sosial guild å progresse med når Cataclysm kommer

 

Den norske guilden Precision på Genjuros EU er i beit for et par spillere for å realisere denne tanken. Nå er vi 2 tanks, 4 DPS og mangler 1 DPS og 3 healere. Lederene har begge raidet i TBC og har god erfaring med et raid-samfunn. Guilden raidet på Outland EU før, da var vi en engelsktalende guild og gjorde god progress. Nå er vi tilbake etter en pause og vil ha med oss en gjeng med hardbarka nordmenn.

 

Serveren vi holder til på har vært stabil sålenge vi har vært her, den er ikke noe ekstremt befolket og det er en del grekere her, men Horde er i flertall og slikt som Wintergrasp er veldig ofte under vår kontroll.

 

Idéen var å skaffe én mage, én restoration shaman, én restoration druid og én holy priest. Derav en healer som er villig til å fokusere på DPS off-gear i tillegg (ser vi ikke på som noe problem). Hvis vi klarer dette så blir guilden et "class-run".

 

Vi krever at du er sosial, du har proffessions i orden, du er smart, kan det du driver med og er tålmodig. Dette skal ikke være noe voldsomt seriøse greier, men at du kan gjøre som forventet er jo selvfølgelig must. Vi satser på å raide ca. 2-3 dager i uken med 3-4 timers omganger. Dette foregår i hverdagene, slik at du slipper å fortelle venna dine at du skal raide når dem skal feste :)

 

Hvis det har seg sånn at du har lyst til å joine og at du er villig til å dedikere deg til gjengen vår, men ikke har classen klar og lvlet, så har ikke vi noe problem med å f.eks. booste deg fra 1 til 80 i forrykende fart og i tillegg geare deg opp.

 

Selve rekrutteringen krever ingen applications eller noe sånt, jeg og guildlederen tenker at det å få en lengre samtale med deg på skype, ventrilo eller lignende er mer enn nok for å avgjøre hva slags type du er, det ser vi ikke på som noe problem.

 

Her er en link til guildsiden vi bruker, den er ikke helt oppe og går enda, men du kan ta en titt om du vil: www.precision-guild.wowstead.com

 

Skulle det være noe annet, så er det bare å spørre i en denne tråden, eller ta kontakt in-game (Marochet, meg) (Paztro, guildleader) på Genjuros EU.

 

11sm1au.jpg

 

Ludvig :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser den, men det kommer helt an på hva du er villig til å ofre.

 

Er jo flere muligheter her som jeg kan se:

1. En av oss RAF-er (Recruit-a-friend) deg og lvler deg fort som svint

2. Du lager en vanlig, ny character og vi lvler deg så fort som mulig

3. Du flytter denne characteren din

 

Men, dette er helt opp til deg :)

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...