Gå til innhold

Femmes Fatales @ Sikamikanico, 29.10 - Charlotte Thorstvedt, Lillopupp, + Residents.


faia

Anbefalte innlegg

For tredje gang er det tid for at vi i Femmes Fatales inntar Sikamikanico, og vi har vært heldige og fått med oss to veldig spesielle gjeste-DJer til å lage liv kvelden før selveste Halloween. Femmes Fatales – Halloween Edition - blir den perfekte oppvarmingen før Cirka Loka dagen etter, og som vanlig kjører vi på med en dæsj tech-house, en stor dose techno, og en klype house og electro. Vi har også egen dekor litt utenom det vanlige! Ikke nok med det; denne gangen har vi fått med oss Calin Frisør til å style folk gratis hele kvelden! Men over til kveldens desiderte høydepunkt, denne kvelden skal Tina V og Marianne ta med seg...

 

 

Flyer1.jpg

 

 

________________ DJs Charlotte Thorstvedt og Lillopupp ________________

 

Du kjenner henne kanskje fra MTV eller X Faktor, men Charlottes største lidenskap ligger et annet sted enn i TV-verden. Hun startet som DJ da hun var 17 etter å ha skaffet seg et par Technics 1210 på pikerommet, og 7 år senere snurrer hun fortsatt skiver. Charlotte har spilt over alt i Oslo; Villa, Fisk og Vilt, Emil og Samuel, Stratos, osv; og nå i høst prøver hun lykken i Storbritannia i byer som Cardiff og Newcastle. Med platekontrakt fra Universal i boks er hun er for tiden i studio med Nils Noa og Alex Tepper (UK), og mekker sammen en elektronisk plate som hun er ekstatisk gira over. Charlotte spiller noe et sted mellom tech-house og deep-house når hun DJer, krydret med det litt mer funky/groovy.

 

Charlotte har bursdag like rundt hjørnet, og dette blir hennes offisielle bursdagsfest! Ballonger og skrikende hurra hurra vil forekomme ;) GRATULERER MED DAGEN!!!♥

 

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █

 

Astrid Lillo (aka Lillopupp) spiller en salig blanding av electropop/90-talls techno som får hvem som helst til å vrikke på dansefoten. Hun startet sin DJ karriere i hjembyen Stavanger, på det som har blitt et temmelig legendarisk sted som alle Norges største DJs har lyst å spille på: Sting. Sting er kjent for sin unike undergrunns atmosfære, og Lillopupp er resident når enn hun er hjemme i Stavanger. Siden har hun spilt på flere festivaler som Daze og Extrema.

 

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █

 

Marianne har vært lidenskapelig opptatt av elektronisk musikk i flere år. Sjangeren hun dreier mot er en blanding av mørk techno og dyp progressive. Denne kvelden er det hun som starter helvettesnatten. Marianne har spilt på Gummihjulfabrikken, Torsdagsklubben, Skansen, privatfest på Barlicious og er en del av trioen i Femmes Fatales.

 

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █

 

Tina V har blitt mer og mer kjent for sine tøffe og funky DJ-set både i Norge og England. Hun startet med å spille på klubbkonseptet Pent:House i Leeds (UK), og har siden da fulgt opp med spillejobber på blant annet Sommerøya, Moloch (Gummihjulfabrikken) og selvfølgelig Femmes Fatales på Sika. I september fikk hun sin første gig hos Love Asylum i London, hvor hun skal tilbake og spille mer fremover.

 

 

Spillerekkefølgen blir som følger:

 

22.00 - 23.30 ★ Marianne ★

23.30 - 01.30 ★ Charlotte Thorstvedt & Lillopupp ★

01.30 - 03.00 ★ Tina V ★

 

ID: 20 år, CC: Kr 100,-

 

// ALLE SOM KOMMER UTKLEDD TIL HALLOWEEN BETALER KR 80 I INNGANG //

 

Sees på gulvet!

 

Femmes Fatales

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...