Gå til innhold

skuffet...


Anbefalte innlegg

da jeg var i butiken her om dagen og prøvde T610, ble jeg skikkelig skuffet... jeg hadde jo forventa meg den super telefonen.. men neida, fargeskjermen var piss og kamera enda verre, den var IKKE like fin i virkeligheten som på bilder, tastene var forferdelige og vanskelige og vanskelig å skrive sms...

 

holder meg til min gode gamle V200...;)

 

BTW..er det noen som veit om noen bra sider med bakrunsbilder, ringetoner etc til V200??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hahaha.. Sorry, men kan ikke annet enn å le. Jeg har hatt T610 i to uker nå, og den har ikke en "piss" skjerm. I mørket er skjermen virkelig fin, skjermen er fin i vanlig lys også men litt svak i kraftig sollys.

 

Når det kommer til designet som du tydeligvis ikke liker får jeg bare si at det er en smaksak. Alle jeg har vist fram min mobil til synes den er skikkelig fin.

 

Jeg regner med at du ikke prøvde mobilen særlig lenge, og om du er vant til en mobil med helt andre taster er det jo selvfølgelig at du ikke liker tastene på T610 med en gang! Man må bli vant til dem! Du kan ikke forvente at mobilen føles hjemme i hånda di etter 2 sekunder.

 

T610 er en bra telefon! BASTA!

Lenke til kommentar

*riste oppgitt på hodet*

 

Man har vel lov til å ha sine egne (ja.. det er ikke en e til i egne!) meninger??

 

Kjære lille marentf. SELVSAGT HAR DU IKKE LOV TIL DET! Hvis du absolutt skal mene noe, oppfordrer jeg deg om å mene det flertallet ser på som godkjent. Jeg antar at navnet ditt er Maren, dvs at du er jente, som igjen vil si at du helst ikke skal mene noe...

Lenke til kommentar

Nå må du ikke glemme tradisjoner! :) Norge er jo ett gammelt vikingland der kvinner var hjemme, stelte i huset og holdt kjeft. De la seg selvsagt gladlig på rygg når det var ønske om dette. Syns vi må holde ved tradisjoner! :woot:

 

(Håper alle skjønner at jeg tuller? :wink: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...