Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Erfaringer med batteridrevne sirkelsager?


Anbefalte innlegg

Vurderer å skaffe meg en batteridreven sirkelsag. Den skal brukes flere steder hvor strøm ikke er lett tilgjengelig (uten laaang skjøteledning), derfor batteridreven. Det jeg imidlertid lurer på, er hvor gode disse faktisk er? Kan de i det hele tatt sammenlignes med vanlige sager med kabel? 

 

Har allerede Panasonic-driller med 14.4 volts batteri, og har tittet litt på denne (tilfeldig link). Skal nok kappe endel forskjellige bord, bl.a. skifte bekledning på hus og terrassebord og bryggeplank etc... 

 

Vil denne sagen duge til dette? Eller bør jeg se etter en med kraftigere batterikapasitet? Eventuelt et annet merke? Alle tips tas imot med stor takk!

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Har ingen erfaring med den saga du linker der, men jeg har selv en Makita BSS610Z (Link) 18v sirkelsag og den er veldig fin å bruke til å kappe og kløyve bord.

Veldig kjekt med en sag uten en jævla lang ledning :D

Det er klart den er litt svakere enn sirkeligsager på strøm, men den skjærer gjennom 48mm plank uten særlig problemer. Kan trygt anbefales.

 

Ellers er jo panasonic et bra kvalitetsmerke så jeg ser ikke hvorfor du ikke skulle klare deg med den :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Tar gjerne imot flere erfaringer med batteridrevne sirkelsager! Har enda ikke fått rotet meg til å bestille sag, og er fortsatt litt i tvil - vil feks Panasonics 14.4 volts sag være kraftig nok til å sage over vanlige to tom fire? Eller er jeg nødt til å gå opp til 18 volt, og dermed ikke få brukt de 14,4-batteriene jeg allerede har?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...