Gå til innhold

skriver


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter en skriver. Om jeg velger å kjøpe en laserskriver, er disse billigere i drift enn blekkskriveren? Trenger ikke farger, er heller ikke så veldig kresen på kvalitet, trenger ikke den beste kvaliteten liksom. Hastighetn spiller heller ikke noen stor rolle.

Prisen bør ligge rundt 2000kr. Hva sier dere til denne:

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...25&GrpID=3&s=pl

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville heller valgt denne fra Minolta; PagePro 1200W. Den er penere, mindre, raskere (8MB buffer, kontra 1MB på HP'n, som gjør at utskrifter av store dokumenter er mye mye kjappere).

 

Men det virkelig viktige, er at på HP'n må du bytte BÅDE trommel og toner sammen, noe som er ganske dyrt. På Minoltaen kan du slippe unna med å bare bytte toner (trommel må byttes her også, men ikke på lang nær så ofte) ... og det sparer du ganske mye penger på.

Lenke til kommentar

bytte både trommel og toner? Ser at toner koster 600kr hos komplett, og så må jeg ha ny trommel også? Hvor mye koster trommelen?

 

Lurer på om jeg heller skal kjøpe en god blekkskriver istedet. Disse er vel like billige i drift? Og da slipper jeg også å skifte toner...

 

Det eneste jeg krever er som sagt at den er billig i drift, og at det er enkelt å bytte toner/patroner. Vil bruke rundt 2000kr.

Lenke til kommentar

Laserskriver er by far det billigste i drift. Jeg har hatt en Canon nå i tre-fire år, og jeg har enda ikke byttet toner, og jeg og kona har printet ut mye (hun studerer og lager oppgaver og sånt). Vi har sikkert passert 3000 sider. Regn på det, og se hvor mange blekkpatroner det hadde vært på en blekkskriver.

 

Dessuten kan du klare deg med billigere papir til en laser. Du kan bruke vanlig kopipapir.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...