Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Alt borte fra mapper på skrivebordet.


Anbefalte innlegg

Som trådtittelen beskriver har da alt jeg hadde på skrivebordet mitt forsvunnet, eller nesten da.

 

Alt jeg har gjort er å skru av og på PCen og alt var helt plutselig borte, det har skjedd noe lignende før, men da kom alt tilbake med en gang jeg restartet PCen.

 

Jeg har prøvd system restore, og det har ikke hjulpet i det hele tatt. Jeg har hørt med ITavdelingen på skolen min og de kan gjøre noe og det sa de. (Dagen deres går ut på Cola, Big Bite og gaming).

 

Så, noen her som har en ide til hva som er problemet, og hva jeg kan gjør for å fikse det? Kan vel ta med at jeg har backup av noe, men ikke av de 50GBene med filmer som jeg hadde, har jeg ikke backup av.

 

Håper noen har en løsning på problemet mitt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm det første som slår meg er at det er mulig å slå av visningen av alt av ikoner på skrivebordet ved å høyreklikk og velge "View -> Show desktop icons", hvis det er en hake der så burde du absolutt sett noe der.

Ellers kan du sjekke om du finner noe du mangler ved å gå til "C:\Users\<brukernavnet-ditt>\" (eller "C:\Documents and Settings\", du nevner ikke Windows-versjon som jeg regner med det er) og søke på en fil du husker navnet på.

 

Haakon

Lenke til kommentar

Tja, altså filene er helt borte? Da ville jeg som mrKROVEL sier prøvd Recuva for å sjekke om du finner de på den måten (eller et annet undelete/recovery program som GetDataBack). Det siste finnes på Hirens BootCD iallefall, men du bør ikke laste ned så veldig mye til den pc'en du har mistet filene fra for da kan de jo bli overskrevet...

Sjekk hvor mye plass du har på harddisken i forhold til før (hvis du husker), har du plutselig masse er de nok borte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...