Gå til innhold

ZMA - billig eller dyr?


Anbefalte innlegg

Som overskriften sier, er det noe spesiell forskjell på billig og dyr? Ser for-eksempel proteinfabrikken har en del sorter å velge i.

 

De fleste proteinfabrikken har er 299 kr for 90 tabletter. Men av deres nye merke "Iron" elns, har de dette merket av protein og er relativt dyrt, men av samme merke for ZMA er svinbillig, 299 for 350 kapsler! Trur dere denne typen ZMA er ok? Her er ZMAet jeg snakket om

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte også zma megapack fra x-life, men jeg bestilte faktisk 3 megapacks i en og samme bestilling. jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt disse nå, jeg måtte gi bort en boks for å unngå at det gikk ut på dato. Jeg betalte ikke rare summen og det er tusenvis av kapsler.

 

Det er alltid lurt å kjøpe zma fra x-life (finner det ikke billigere)

og så handle protein med rabattkort kombinert med storhandel fra pf, er det aller mest lønnsomme jeg vet om. Sparer utrolig med penger i året ved å gjøre det slik.

 

En av de største tabbene man kan gjøre er å handle zma fra Tech Nutrition. Vi har en tråd om dette hvor jeg beregnet kostnadene opp mot TN. TN kom dyrest på lista med flerfoldige ganger mye dyrere. Ekstremt dyrt å handle hos TN. Da beregnet jeg reelt innhold vs krone. Dvs ikke kapsler vs krone, men innhold i form av gram vs krone.

Endret av Databamse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...