Gå til innhold

Hva burde barbara.no teste?


Anbefalte innlegg

Hvilke maskiner burde barbara.no ta til testbenken? Jeg skal kjøpe meg en bærbar i disse dager, men ser etter alternativer og føler ikke at barbara har greid å testet min drømmemaskin enda. Så er det noen som føler at det mangler en GOD maskin som ikke er testet så legg gjerne igjen et forslag :smile:

 

Mh

Raymond Pettersen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fujitsu-Siemens Amilo L 6810 hadde vært veldig interessant. Den kommer ut kun i noen få land (umulig å oppdrive review foreløpig i allefall), har gode spesifikasjoner og kan være en utfordrer i budsjett-klassen. (grafikk-kort trekker selvfølgelig ned i følge spesifikasjoenene)

 

http://www.mpx.no/asp/info.asp?g0=215&g1=3...35&l=2&lantall=

 

 

Lurer på også hvorfor ibook fortsatt er anbefalt. Testen er fra i fjor og er ikke ibook helt utdatert i forhold til dagens bærbare x86?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
337-Zonic"]Nei, og det kommer vi ikke til å gjøre heller. Dette er ønske fra Acer sin side. Vi kommer derimot til å teste oppfølgeren/erstatteren som kommer i juni/juli (dato som vi har fått fra Acer selv).

 

Jeg har nå muligens fått øye på oppfølgeren i tre nettbutikker:

 

www.vsdata.no www.pcbutikken.com/ og www.psdata.no

 

Denne heter Acer Travelmate 804 LCi. forskellene i spesifikasjoner etter det jeg kan se er 1,7 Ghz prosessor og 60 GB harddisk. Samtidig ligger prisen kr. 3.540 høyere enn for Acer Travelmate 803 LCi på billigste nettsted som er www.pcbutikken.com. Henholdsvis kr. 24.218 og kr. 20.678. Dersom dette er den nye modellen som barbara har omtalt er det ikke lenger noen grunn for meg til å vente med å kjøpe en 803 LMI, versjonen med DVD-brenner. Tror jeg har større nytte av det enn kjappere prosessor og større harddisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...