Gå til innhold

Problem med ekstern mus.


Anbefalte innlegg

Heisann, har netopp blitt ny eier av en macbook. Eneste problemet jeg finner er at når jeg skal spille og bruker en vanlig pcmus så sliter jeg med hastigheten på hvorden musepekeren beveger seg. Vanskelig å forklare, men skal prøve:

 

Se for deg at du beveger fingeren din 4 CM SAKTE over touchpadden, så prøver du 4 cm igjen kjapt så kan du se hvor langt den går. Problemet er da at det fungerer likt på pcmusa, det gjør det da vanskelig å spille bra. Noen ideer å deaktivere det på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har alltid vært sånn, både i Windows, på Mac og X-serevere til Linux, BSD etc. det kalles mouse acceleration, og betyr i hovedsak at musepekeren endrer hastighet etter hvor fort du beveger musa.

 

Grunnen til at det føles annereleds på Mac en på en windowsmaskin er at kurven som bestemmer hvor fort musepekeren skal bevege seg er en del slakere på windows enn på Mac, og derfor vil det føles uvandt til å begynne med, men det er måter å endre det på, selv om jeg ikke kan huske hvilke programmer som kan hjelpe deg med det, men det burde være ganske enkelt å finne på google. :yes:

 

edit: endret litt på avsnittene...

Endret av Aikiarntsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...