Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Keyloggere finns i mange forskjellige former.. eller dvs to former :) hardware eller software.. la oss ta for oss hardware først.

 

Du får keyboard som keyloggers, og du får små enheter som kopples mellom keyboard og pc (usb og vanlig keyboard kontakt), disse logger alle tastetrykk du foretar deg.. og kan lagre millioner av tastetrykk.. og "eieren" av keyloggeren kan når som helst få tilgang til dette ved å gå inn i word eller notepad ved bare å skrive inn et passord.. har testet ut noen av disse selv, og fungerer utmerket,, Antivirus etc kan aldri merke noe som helst.

 

Når det gjelder software keyloggers så kan antivirus reagere umidddelbart.. de fleste antivirus er veldig på "hugget" etter keyloggers.. men har testet ut forskjellige keyloggers, og det er et fåtall som ikke blir oppdaget av feks Norton, avast, avg o.l.

 

Fordelen med software keyloggers er at de som oftest har flere alternativer, som feks ta "bilder" av skjermen med jevne mellomrom (du bestemmer hvor ofte).. bilder og tekst kan sendes på mail feks hver time.. umerkbart av bruker av pc.

 

Om du har hardware keyloggers, så er de relativt enkle å se om de er innstalert på din pc.. du vil vell oppdage at det er noe nytt rundt pc`n din som du ikke har kjøpt selv?

 

Software keyloggers er ikke fult så enkle.. bare pass på at antivirus er oppdatert til en hver tid, så har du nok ikke stort å frykte :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...