Gå til innhold

Er det bare jeg som reagerer på måten Jatilradio henvender seg til publikum på?


MrLee

Anbefalte innlegg

Dere har sikkert sett reklamene i løpet av sommeren. Silje stang mm. som snakker om sine opphav i radio og at de vil fornye den o.s.v.

 

Men det de ikke sier ett kløyva ord i reklamen om er at det er DAB de snakker om og at det vil gjøre samtlige FM radioer i landet ubrukelige om det skulle gå gjennom (det er selvsagt dypt begravet i en link på jatilradio.no siden). Det er en politisk reklame satt i gang av Digitalradio Norge i samarbeid med NRK, MTG og SBS Radio for å prøve å få populistisk støtte for å slå av FM nettet ved å henvende seg til forbrukere som ikke får all infoen og bare fort trykker ja fordi det er gjort så enkelt for dem - med facebook integrering o.s.v.

 

Disse "skurkene" har nå fått over 350000 til å "si ja til radio" ved å henvende seg på ett generellt grunnlag uten å si noe som helst om konsekvensene. Dette er tross alt ikke som digital TV, der de fleste er stasjonære og man enkelt kan koble til en ny dekoder. Hva gjør man med alle bilradioene? Skal like å se staten subsidiere bytte av alle radioer i alle biler i landet...

 

Og DAB er jo i ferd med å bli utdatert til fordel for DAB+, og er heller ingen internasjonal standard som FM er.

Ja, det er billig for senderene å oppgradere, men det vil gjøre de, til nå, dyre DAB mottakerene VI blir tvunget til å kjøpe om dette går gjennom like ubrukelige som FM radioene om de skulle finne på å ta rotta på FM nettet.

 

 

Nettavisen Artikkel

 

Si NEI til (DAB)Radio!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...