Gå til innhold

Problemer med laptop! Artifacts?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

For noen dager siden så lastet jeg ned de nyeste driverne til Nvidia, vet ikke om dette har noe å si, men ihvertfall! Etter dette så har pcen oppført seg veldig merkelig. Etter noen timer med spilling idag så klikka skjermen helt å jeg fikk mange forskjellige farger i både windows og i spillet, det som pleier å skje er at skjermen blir helt svar og jeg må deretter restarte.

 

For å vise noenlunde hvordan problemet mitt er så fant jeg en film på youtube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=PIWi1srZusw

 

Hvis jeg starter spillet og finner ett game så vil det plutselig klikke helt og jeg må skru av maskinen, etter jeg skrur den på så er det masse striper i forskjellige farger etc(litt vanskelig å forklare)

 

Jeg restarter maskinen endel ganger helt til den klarer å starte opp normalt.

 

Vet ikke om laptopen er ubrukelig nå? Har prøvd å negradere gpu driverne til de samme som jeg brukte før men jeg føler bare at problemet ble verre.

 

Har bestilt meg ny pc, problemet er bare at jeg ikke får denne før en stund ettersom den ikke er på lager, og jeg hater å ikke kunne spille.

 

Noen som vet om det er mulig å fikse dette? Eller er maskinen ubrukelig nå?

Vil en total formatering eventuelt hjelpe meg?

 

Forresten så har jeg 8600gt 256mb. (ASUS G2S)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler litt på det, har rensa den for støv flere ganger, har i tillegg en zalman nc2000 vifte under. Pluss jeg har drilla hull under slik at luften strømmer gjennom mye lettere. Har idle temps på 60 atm, så tviler sterkt på at det er problemet. Jeg mistenker minne på skjermkortet, men jeg aner ikke.

Lenke til kommentar

Hvis du har artifacts og rare farger allerede under post som i den videoen du linket til, så vil jeg si at det er skjermkortet som er kaputt. Jeg hadde en Toshiba Qosmio med Geforce kort i, husker ikke hvilket, men jeg fikk akkurat samme opplegg som i den videoen, og det endte med at laptopen ble sendt til service og det ble skiftet hovedkort fordi skjermkortet er intregert i hovedkortet.

 

Den laptopen din har jo et GT 8600M kort, og 8xxx serien til Nvidia er begynt å bli ganske så kjent for at kortene dør etter to til tre år, dessverre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...