Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å se på kvinner\menn på gata


Anbefalte innlegg

Personlig har jeg startet et prosjekt der jeg; hvis jeg ser noe jeg liker, gir et kompliment til personen om den tingen jeg liker. Har dame og er ikke interessert i å sjekke opp noen. Skader ikke å skaffe seg noen venner, selv om de fleste sikkert ser rart på meg. Men så finnes det de som også tenker at "kjekt med et kompliment" av og til.

 

Tror dette med å bli sjekket opp går noe i samme duren. For hvem vil vel bli sjekket opp av den rare fyren der? (10 min etterpå så tenker man - Han så jo litt søt ut...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var i Oslo for en måned siden, og jeg har aldri sett så mange digge kvinnemennesker på en og samme plass. Overalt! T-banen, trikken, gata, toget - over alt! Noen som har opplevd det samme? Vet ikke hvor man skal gjøre av seg... Blir nesten for mye.

 

Lenge sia du har fått deg noe? ;)

 

Niks, men det krydde av de. Var som en maurtue full av digge kvinnfolk! Neste gang skal jeg huske solbriller!! :cool:

Lenke til kommentar

Når jeg går ute på gata er jeg en kynisk jævel med et hatsfullt blikk og ser sjeldent personer i øynene, venter heller til dama er gått forbi, slik at jeg kan nyte utsikten uten å bli distrahert av desperate øyner

Lenke til kommentar

Er det noen som ser tør jeg ikke å se tilbake med mindre jeg er sikker på at vedkommende ser på meg. Et det en "åh, se, jeg er så kjekk"-kar kan det også hende jeg koster på ham en grimase for å signalisere at han burde jekke seg ned noen hakk. Vanligvis tar jeg bare av meg brillene for å slippe å se folk i øynene.

Lenke til kommentar

Ser jeg noe interesant så tar jeg vanligvis et par ekstra kikk ja :p

 

Haha, trodde du skrev "klikk" og ikke hadde fått med deg at det finnes jenter ute i den virkelige verden også.

Hehe, nei så ekkel er jeg ikke :)

 

Er ikke jenter jeg kikker på heller da :p

Endret av Vikestart
Lenke til kommentar

spørs hvilket humør jeg er i. Er jeg litt sur eller irritert gidder jeg ikke å bruke tid på å sjekke ut damene, men er jeg normal eller i godt humør må det jo litt kikking til :) Prøver å passe på at andre folk ikke ser at jeg glor på stumpen og snur meg etter vakre damer da :p

 

haha, kjenner meg igjen der Pistolen. Nå er det ikke akkurat hendt i Oslo da, men noen plasser og spessielt når skolen er slutt osv så kryr det av digge damer på kjøpesenter osv. Får jo vondt i nakken av å snu deg så mye :p

Lenke til kommentar
Gjest Blåmann

Jeg prøver ofte å oppnå øyekontakt med mennesker. Det som forundrer meg er at de fleste oftes ser rett fram, eller bort ifra deg. Jeg må si at dette er litt unormalt fra min synsvinkel. Jeg sjøl, klarer ikke å unnlate å ikke oppnå kontakt, spesielt når man "møtes" på stor avstand og passerer hverandre!

Er nok sant til en grad, det som er nevnt tidligere, at vi nordmenn er litt kalde og avvisende til nye folk.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...