Gå til innhold

Grilling, tips og ideer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens grillmeny:

 

 

Hvitløks/Oregano-brød

Oregano og hvitløkspulver knust sammen i morteren.

Blandet sammen med Olivenolje

Brødskivene dyppet i dette. Begge sider.

Stekt på direkte varme. Begge sider.

Serveres som foorrett med finkuttede ferske tomater på toppen

 

 

Poteter delt i to

Rullet i solsikkeolje, paprika, salt, chili, cayannepepper (alt utenom oljen i pulverform)

Stekt på indirekte, men høy, varm en times tid.

 

Aubergine

Saltet en stund før steking

og stekt på direkte varme, omtrent som biff.

 

Biff

Krydret med salt, pepper og et snev av hvitløk en stund før steking og stekt, som en biff skal stekes, på direkte varme.

 

en lett salat

og Hansa

Endret av SamBell
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Orker ikke gjøre det så avansert.

Griller med kål/briketter. Har på kjøtt etter ønske. Mye snadder å finne i butikken. Serveres med potetsalat, vanlig salat og loff. Kan også grille maiskolber og slike poteter man har på grillen. Blir like godt vær gang :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...