Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Desperat etter kjæreste! Tips?


Anbefalte innlegg

Er en gutt på 16 år som virkelig begynner å bli desperat etter å få meg kjæreste...

 

Jeg er nå ferdig med 10. klasse. Har vært på "flørten" med to jenter det siste halvåret. Begge gikk rett i dass kan man si.

 

Nå begynner jeg på vidergående skole til høsten. Satser virkelig på å finne meg noe der. Men... Hva burde jeg gjøre, og hvordan burde jeg oppføre meg forran jenten/jentene for at de skal like meg liksom?

 

Takker veldig for serriøse svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vært hvor du er, og mitt råd til deg: ikke stress deg ut.

 

Virkelig, ikke bruk masse energi og krefter på dette kjærestebryderiet. Bare ta det helt med ro, og ta det som det kommer. Du får en kjæreste når du minst aner det. Vær deg selv, ikke oppfør deg falskt eller prøv å vær noe du ikke er. Eneste er at du godt kan prøve å være litt høflig, selv om dette er noe du kanskje ikke pleier til vanlig.

 

Det kommer til å gå i dass langt flere enn to ganger, så det er noe du ikke trenger å tenke så mye på.

Lenke til kommentar

Minner meg om en kompis av meg. Han er desperat etter å få i gang noe og prøver å hooke opp med mange, også når han først får en på kroken klarer han ikke ta det noe lenger enn at de bare blir gode venner. Han hadde også noe halvveis pågang med kanskje den vakreste jenta jeg noen gang har sett, men hun var det noen andre som tok over, da denne personen hadde prøvd seg lenger, og ga aldri opp i forsøket sitt. Og kapret tilslutt hjertet hennes under en tur til Polen med resten av trinnet.. Aaaah :love:. Uansett, bare prøv å bli kjent med så mange jenter som mulig. Nei, ikke bli deres bestekompiser.

Men vær bekjent med dem så de kan invitere deg på fest, for oss 16 åringer er fest som regel letteste måten å hooke opp med noen på. Med mindre du spontant kysser hun på hotellrommet i Polen :innocent: ...

Endret av Krom-stag
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Som sagt ikke stress, stresser du for mye går du glipp av hele ungdomstiden.

Vil og anbefale og ikke hoppe rett inn i et langtidsforhold med det første beste og være sammen med hun ut vidergående før dere gjør det slutt, DA har du gått glipp av mye "moro". :tease:

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som liker å bli jaktet på? Greit nok at jeg ikke liker at gutter stresser rundt meg, jeg setter heller ikke mye pris på at de oppfører seg som om de eier meg, men jeg vil likevel bli jaktet på. Kanskje fordi det som regel er jeg som har stått for jakten og tatt det jeg har hatt lyst på og fått det :p

 

Og jeg ser ikke noe feil med å bli gode venner før det skjer noe, mitt fineste forhold var med en av mine beste venner. Han er nå min absolutt beste venn :love:

Lenke til kommentar

Hei. Hvorfor må du ha kjæreste? For sex? For respekt? For status?

 

Jeg slet med et annet problem som var at jeg ble forelsket ganske lett i jenter. I det siste har jeg vært og snakket med så mange jenter at jeg bare tar det for gitt. Jeg trenger ikke kjæreste, jeg trenger ikke sex, jeg trenger ikke respekt fra kamearater og jeg trenger ikke status. Det jeg virkelig trenger er noen gode venneniner som kan være med meg videre i livet. Uansett hvor jævla digge disse jentene var, har jeg ikke klart å bli forelsket og jeg vet at heller ikke kommer til å bli det før jeg åpner meg og gir kroppen et klarsignal om at jeg er klar for å ta det til neste steg - forhold.

 

Hvis du bare vil ha kjæreste NÅ sier jeg bare med engang at forholdet aldri kommer til å fungere. Du må leite lenge og de som har de beste forholdene idag har valgt kun den enne personen foran millioner av jenter. Tenk deg om.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...