Gå til innhold

Har du spissielle vansker?


§xs§

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Nå har eg nett lest om at folk her på forumet klager og slikt på folk som ikkje kan skrive skikkeligt, så nå synes eg detta burde tas opp.

 

Har du ein spisiel sjukdom eller lignende så kunne du kansje skrevet da under her sånn at folk kunne sjå at du har spisielle vanskene som du helst ikkje vil komenteres for.

 

Detta hadde kansje hjolpe på sånn at folk vett at du har da og da hadde kansje stoppe dritt slenging litt.

 

Eg for min del har kraftig dysleksi og konsentrasjons vansker som gjer at ting eg skriver kansje er litt uforståelig, og da er ikkje så ofta eg tør/vil skriva nåke har for eg ikkje liker så godt når folk komenterer vanskene mine når eg ikkje kan nåke for da.

 

Så viss du har det sånn som meg eller liknende så skriv det undre her!!?

 

Helsing Kjartan

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ingen slike problemer selv, men skjønner godt at dere blir såret når folk påpeker det. Forøvrig står det i reglene for forumet at stavefeil ikke skal kommenteres, og det sier også all sunn fornuft.

 

Vet det ikke er så lett men anbefaler dere å bare overse disse kommentarene da det er de som påpeker feil som virkelig har et problem.

Lenke til kommentar

Og en idé, i stedet for å deklarere sine problemer i denne tråden, så kan man vel, hvis man føler man trenger det, unnskylde seg med en forklaring (helst øverst) i signaturen din (selv om det egentlig ikke burde vært nødvendig mtp skikk og oppførsel man bør utvise overfor andres skrivevansker). Dermed slipper du å tenke på det hver gang du skriver en post fordi det går automatisk, og sannsynligheten for at slike ting blir unnlatt å bli kommentert eller klaget på øker.

 

Tror i hvert fall folk viser litt mer hensyn/respekt dersom de blir minnet på det. (skulle vel bare mangle)

Lenke til kommentar

helt enig.. har selv dysleksi, og senest i dag ble jeg ranet oppe på ekeberg... ble knivstukket i høyre hånden (holdt hånden foran ansiktet).. så dette jeg skriver nå er ikke pent gramatisk...jevla vondt, så jeg teker mer på å bli ferdig enn å rette meg opp..

men la de med dysleksi skrive feil.. bare de kan gjøre seg forstått.. og hvis man ikke forstår... spør man,,..

god natt

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...