anaconda Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Hvordan tiner man boller best, slik at de smaker ferske nybakte? Jeg har en pose sjokoladeboller i fryseren. Bør jeg tine de i ovnen, eller i romtemperatur, og hvor lang tid tar det? Hvis jeg tiner i ovn, hvor mange grader bør jeg ha? Jeg prøvde en kanelbolle (ganske stor), men det ble mislykket. Den ble tørr og stygg. Da hadde jeg den i ovnen, på ca 100 grader tror jeg i 40 minutter. Den måtte stå så lenge for å bli helt tint. Derfor spør jeg her nå, slik at jeg ikke ødelegger flere boller. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/
Swafty Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Ta den i mikroovnen litt Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/#findComment-15882142
*F* Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Etter min logikk: La den stå i romtemperatur til den er romtemperatur (mao: lenge) Jeg syns boller er best varme, så du kan kanskje varme den litt med svak varme i ovnen etterpå. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/#findComment-15882145
Thorsen Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Jeg ville tint i romtemperatur. Mikro om du har det travelt, men da bør du spise de med en gang. Bakverk tint i mikro blir ofte hardt dersom du lar det stå (min erfaring). Problemet med stekeovn er at man lett tørker opp bakverket. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/#findComment-15882151
anaconda Skrevet 1. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 1. juli 2010 Jeg har dårlige erfaringer med å tine bakverk i mikro, derfor vil jeg unngå det. Får tine de i romtemperatur. Men hvor lenge? Og bør de ligge i plastpose? Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/#findComment-15882606
*F* Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 om de er helt fråsne så sikkert noen timer minst. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1241639-tine-boller/#findComment-15882610
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå