Gå til innhold

Tine boller


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan tiner man boller best, slik at de smaker ferske nybakte?

Jeg har en pose sjokoladeboller i fryseren. Bør jeg tine de i ovnen, eller i romtemperatur, og hvor lang tid tar det? Hvis jeg tiner i ovn, hvor mange grader bør jeg ha?

Jeg prøvde en kanelbolle (ganske stor), men det ble mislykket. Den ble tørr og stygg. Da hadde jeg den i ovnen, på ca 100 grader tror jeg i 40 minutter. Den måtte stå så lenge for å bli helt tint. Derfor spør jeg her nå, slik at jeg ikke ødelegger flere boller.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter min logikk:

La den stå i romtemperatur til den er romtemperatur (mao: lenge)

 

Jeg syns boller er best varme, så du kan kanskje varme den litt med svak varme i ovnen etterpå.

Skrevet

Jeg ville tint i romtemperatur.

 

Mikro om du har det travelt, men da bør du spise de med en gang. Bakverk tint i mikro blir ofte hardt dersom du lar det stå (min erfaring).

 

Problemet med stekeovn er at man lett tørker opp bakverket.

Skrevet

Jeg har dårlige erfaringer med å tine bakverk i mikro, derfor vil jeg unngå det. Får tine de i romtemperatur. Men hvor lenge? Og bør de ligge i plastpose?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...