Gå til innhold

Tine boller


Anbefalte innlegg

Hvordan tiner man boller best, slik at de smaker ferske nybakte?

Jeg har en pose sjokoladeboller i fryseren. Bør jeg tine de i ovnen, eller i romtemperatur, og hvor lang tid tar det? Hvis jeg tiner i ovn, hvor mange grader bør jeg ha?

Jeg prøvde en kanelbolle (ganske stor), men det ble mislykket. Den ble tørr og stygg. Da hadde jeg den i ovnen, på ca 100 grader tror jeg i 40 minutter. Den måtte stå så lenge for å bli helt tint. Derfor spør jeg her nå, slik at jeg ikke ødelegger flere boller.

Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...