Gå til innhold

Lading og bruk første gang (se T610)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå har jeg endelig fått tak i Sony Ericsson T610! =) Jeg fikk beskjed om å lade den 12 timer første gang. Kan jeg bruke den mens den lader, eller må jeg pent sitte og se på den lade i 12 timer før jeg kan klasse med den?

 

Genial post.

Unnskyld at jeg ler litt, men jeg ser for meg den samme problemstillingen hjemme i min egen stue om et par dager. :wink:

 

Gjør som Homer. sett deg ned ved siden av den og tvinn tommeltotter,

mens du nynner; du dutt dutt dutt duu, du dutt dutt dutt duu,

du dutt dutt dutt duu, du dutt dutt dutt duu, du dutt dutt dutt duu

 

....

Lenke til kommentar

Det med å la telefon lade i maaange timer har jeg aldri fulgt. For jeg har fått oppgitt to forskjellige svar ang. det. Og det var med 3310`n min, Telehuset der jeg kjøpte den sa ca. 4 timer. Jeg hadde da hørt at batteriet fikk best ytelse hvis det fikk lade i fred ca. et døgn. Så bare sånn får å dobbeltsjekke spørte jeg i en annen butikk og der sa de minimum 12 timer :shrug:

 

Nå har jeg kjøpt meg en T710i som ble ladet fra 13.00 ca til ganske nøykatig 17.00 på lørdagen. I skrivende stund har jeg en strek (totalt 3) igjen og telefonen har blitt brukt litt opp og ned. Ble en del på lørdag, men søndag/idag har det blitt heller lite testing, men en del sending av SMS og noen samtaler!

Jeg brukte også tlf under lading.

 

Så gjør som du vil, men om du skulle velge å la den stå kort tid på lading første gangen bør du kanskje la den stå en stund (gjerne over natta) ved neste lading.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...