Gå til innhold

Varm XP 2400


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har en XP 2400 med Vulcano 11 som kjøling. Men selv når vifta står på fullt ligger tempraturen rundt 50 grader. Jeg synest dette er varmt. Er det noen som kan si meg hvilken tempratur som er normal?

 

50 grader er helt normalt hvis du ikke har mange vifter i kabinettet,tror

de fleste ligger på den tempraturen 50 til 55 grader.

Lenke til kommentar

synes da dette hørtes veldig varmt ut..

 

bruker du goop? innstallert kjøleren ordentlig?

 

Jeg har personlig en xp1800+ (palomino) kjølt av volcano 11, når jeg kjører den på fullt ligger den på 38°. Og i teorien mener jeg å tro at en xp2400 utvikler mindre varme enn xp1800 palomino...

 

 

ikke vet jeg, har du det hellvettes varmt i kabinettet ditt er jo kanskje det også grunnen.. er det over 20° over kabinettemp på cpu'en har du gjort en eller annen feil.. volcano skal kunne kjøle bedre enn som så..

 

 

--alexio

Lenke til kommentar

Vulcano 11 er vel en slags supervifte, så vidt jeg forstår? I såfall er det forholdsvis varmt. Min 2400+ går på 51° ved full last, med en Zalman CNPS5000 (kopper), som kjører på ca 3800 RPM. Jeg kjører riktig nok cabriolet.

 

Jeg vil anbefale at du renser prosessor og vifte godt for kjølepasta, og så forsøker på nytt. Følg denne guiden til punkt og prikke:

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_...nstructions.htm

 

Legg merke til hva de mener er et "fairly thick layer". Det bør ikke være tykkere lag med kjølepasta enn det. Det med å ta kjølepasta på både prosessoren og viften, og trykke den rett ned, uten å forsøke å gni den fram og tilbake, er spesielt viktig.

Lenke til kommentar

Jeg sitter selv med en Volcano 11 på en XP 2400, og har en idle temperatur på ca. 40'C, og etter en time eller to i spill ligger den ikke høyere enn 45'C. Kabinett tempen er rundt 28'C. Har ikke noe spesielt med vifter eller kjøling.

 

______________________

AMD XP 2400+

1gb PC 3200

Epox RDA3+

Radeon 9500 pro :woot:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Har nå 53 grader på CPU og 36 i kabinettet, CPU vifte (EKL Papst temp. styrt) roterer med ca. 3500 rpm, 1 kab. vifte på 2500 rpm, og PC'n står inne i et lite skap med skapdøra på gløtt og streamer Sunshine live samtidig som Sound Forge recorder (CPU da på 100%).

 

36C i kabinettet er mye, da får du automatisk høy CPUtemp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...