Gå til innhold

GeForce 8800GT hater LCDTVen min


XE800

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nylig erstattet mitt 7800GT med et 8800GT. Min primære skjerm er en lekker Fujitsu Siemens Myrica V32-1 :-P

 

Problemet mitt er at 8800GT tydeligvis ikke liker TVen min. Hva kan jeg gjøre?

 

For å få TVen til å vise bildet via DVI-kabelen måtte jeg boote via VGA-kabel, gå inn i NVIDIA kontrollpanelet og velge "Digital Display" som hovedkilde (Myricaen oppdages som Myrica via VGA-kabelen men via DVI blir den bare hetende "Digital Display", skjønner ikke helt hvorfor?)

 

Men når jeg så bootet på nytt fikk jeg ikke bilde fra hverken VGA eller DVI. Maskina stopper å lade før den kommer til innloggingen.

 

Nå har jeg koblet til en dedikert PC-skjerm for å boote opp via DVI, dog etter litt krøll: jeg hadde først koblet til både Myricaen og PC-skjermen via DVI og da valgte 8800GT å ikke bruke noen av dem... jeg måtte plugge ut DVI-kabelen som gikk til Myricaen for å få bilde på PC-skjermen.

 

Hva skal jeg gjøre for å få DVI-bilde via Myricaen? Det funket jo brillefint med 7800GT (med unntak av at skjermen først mottar/godtar signal når innloggingsskjermen kommer, jeg regner med at oppløsningen som brukes under selve oppstarten ikke støttes via DVI på denne TV'en? Kjører jeg via VGA får jeg sett oppstarten også. Kanskje det er derfor jeg sliter mer med 8800GT enn 7800GT? At sistnevnte ikke er så nøye med om skjermen godtar signalet eller ikke og kjører på til den når innloggingsskjermen, mens 8800GT stopper straks den oppdager at skjermen ikke får signal?)

 

Uansett, håper det er noen kloke hoder her som kan hjelpe med noen gode idéer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde igjen med kun DVI-kabel fra PC til Myrica - ingen suksess. 8800GT nekter maskina å kjøre siden den oppfatter at skjermen ikke godtar signalene den sender (får bare Myricaens standard mottar-ikke-signal blåskjerm fra start av). Så plugget jeg i VGA-kabelen (med DVI-VGA adapterplugg siden 8800GT ikke har noen VGA-port), og da fikk jeg bilde fra oppstarten. Bildet kom via VGA-kabelen. Men når jeg så kom til innloggingsbildet byttet 8800GTen automatisk fra VGA til DVI. Jeg er tydeligvis dømt til å bruke begge kablene hvis jeg ønsker DVI fra 8800GTen (som om jeg ikke har nok kabler på stua allerede).

 

Det må da finnes en løsning? Hvis 8800GTen ikke lar seg temme, kanskje det finnes en måte å få oppstartssekvensen til å kjøre i 800x600 eller 1024x768? Anyone? :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...