Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke få prøvd demoen, men har sett en del videoer og lest mye previews. Jeg skal forhåndsbestille FIFA rett etter jeg har skrevet ferdig denne posten. En video som igrunnen ga meg en del god og ærlig info, er denne som jeg nettopp kom over. Han som kommenterer nevner at han først og fremst er imponert over spill/ball fysikken - noe som ikke nevnes som en spesiell forbedring. Må jo si meg veldig enig når jeg ser han i aksjon. Også keeperen virker meget imponerende og livlig. Virkelighetsnært. Dessuten virker det som at forsvarsspillet endelig sitter bedre. Slet BIG TIME med å organisere forsvaret på Fifa 10 - for ikke å nevne world cup! Håper endelig at man kan få et forsvar som ikke tabber seg ut. Etter videoen, det jeg har lest + andre videoer - fungerer ihvertfall refleksene hos forsvarsspillerne. De kan strekke ut foten osv., noe de var slappe på i 10ern.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uDKKIdOMSp8&hd=1&hd=1

 

Jeg syns det er verdt å si at man ikke må legge for mye i demoen! Sånn sett er det ikke så galt at jeg ikke får prøvd demoen. Sluttproduktet er nesten garantert relativt annerledes, som Fifa 10 demoen og fullversjonen var! (for det bedre). Det er ihvertfall viktig at EA GAMES denne gangen leverer et FERDIG spill. Manager mode var ekstremt buggy på 10'eren. En del fikset de aldri engang. Som at det regnet nesten hele tiden, aldri sol og dagslys osv. Men Fifa 10 skal visstnok ha blitt betatestet på en idiotisk og merkelig måte. Det var jo åpenbart at det nærmest ikke var testet overhode! Keeperne var jo også en historie for seg selv.

 

Det som blir mer spennende å se, er hvordan alt blir til syvende og sist på fullversjonen. Små artige detaljer, som at spillernes tretthet skal innvirke på prestasjonene, blir veldig moro å se hvordan funker. I beste fall vil det faktisk lønne seg å løpe smart heller enn hodeløst og alltid-pressende i 90 minutter, noe som er svært realistisk. Jeg tror at personality+ også er noe som er best på lengre sikt, altså noe som gir "det lille ekstra". Med andre ord, går man tilbake til 10'ern, vil man antakelig merke en god forskjell. Jeg bare håper at forsvarsspillet ikke blir like frustrerende som på 10'ern. At tilfeldighetene blir LANGT mer realistiske og random enn på forgjengeren. Så mange dritt-mål ble scoret på forgjengeren. Jeg vet ikke hvordan demoen er på dette, men det skal være kraftig forbedret på fullversjonen. Av det jeg har sett, er keeperen og spesielt ball-fysikken det som ser mest imponerende ut. Ellers er jeg også enig med han på videoen at atmosfæren på stadion burde vært forbedret på Fifa 11. Men kanskje det kun er demoen som skuffer her? Jeg vet det har vært snakk om solid bedring av fan chants, atmosfære osv. Jeg tror fullversjonen kan imponere.

 

Da får jeg bestille!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syns det er flott å se på demoen hvor god Messi er i forhold til andre spillere. Dette har jeg savnet i alle FIFA-spill. Messi er rett og slett himmelsk med - denne trykk analog rett frem, så legger han forsiden motspiller og løper forbi - finten. Slik skal det være! Og så merker jeg forskjell på hvilket lag jeg er, hvor jeg med Barca, spiller mye bedre hvis jeg har høyere tempoet på pasningene og har mange løp fra indreløperene.

 

Bra FIFA!

Lenke til kommentar

Enig, men noe som irriterer meg veldig er når jeg bruker skilled dribble så stopper spillerne litt opp hvis ballen er langt unna. De stopper ballen med sålen på foten slik at man mister mye fart, desuten går han ikke til siden med en gang. Selv Messi og Ronaldo gjør dette, så tror ikke det har noe med skills nivået til spillerne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...