Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskin slår seg bare på for 1 sekund.


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har en datamaskin som jeg fant ut at jeg skulle flytte. Når jeg flyttet den, så så jeg at kjølinga til prosessoren var løs. Da tok jeg ut HK for å feste dette igjen. Når jeg slo på dataen. Så slår den seg bare på i 1 sekund, så slår den seg av igjen, og etter ca 10 sekunder, så starter den i 1 sekund igjen, i en evig loop. Det man ser er at viftene setter i gang, men så slår dataen seg av.

 

Har prøvd å feilsøke. Når jeg kobler fra den lille atx kontakten (8 pin) så starter dataen. Men ikke bilde og feilmelding (lyd) "lang - kort - kort - kort"

 

Håper noen kan hjelpe!

 

Mvh Jonas2:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

sjekk biosen jeg tror det kan være noe der :) eller så kan det hende at vifta har gått til helvete hvertfall, om du hadde klart å komme deg inn i windows så hadde det vært veldig fint om da, kan du kjøre et programm som heter speedfan til å se om det er noe galt med vifta temperaturen osv :)

 

mere forslag her jeg ikke :p

Lenke til kommentar

Har fått i gang pcen nu. Reseta bios. Men nå får jeg ikke tastatur til å fungere. Det blinker, når jeg slår på dataen. Men når pcen kommer til POST screen så funker det ikke. Forresten så stopper pcen i POST screen.

 

BTW: Har prøvd USB og P2P keyboard.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...