Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Langtur med Rieju RR


Anbefalte innlegg

Jeg tok mopeden min ut i forrige uke, og den har stått i 1 år med ødelagte stempelringer, så jeg har nylig overhalt motor med nye pakninger og lager i motor og bårt opp igjen sylinder og satt i nytt stempel og stempelringer og nå starter den og går som ei klokke. den er orginalt bortsett fra at den er uplombert. Kmstand er 31000km. Er en distans på 15 mil noe problemer får en moped som dette? Har ikke bil lenger på gurnn av den er solgt, og har ikke penger til og kjøpe ny bil på 2 mnder så da vart det til det og finne fram igjen mopeden :) men tror dere en moped med am6 motor tåler såpass lange turer?

Med stopp og slikt selfølgelig. Vist vi sier den går i 90 på speedometer og ca 75 i ekte fart, men er vel ikke lurt og ha full gass hele tiden heller?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Full gass hele tiden er ikke å anbefale. Men alikevel er det utrolig mange som kjører flerfoldige mil på full gass, og motoren overlever dette. Andre er ikke like heldige. Du velger selv, men er ikke anbefalt. Variert turtall er også fint om du kjører over lenger tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...