Gå til innhold

Spotify Premium og Unibet - Kan jeg ta ut pengene med en gang?


Anbefalte innlegg

Heisann.

For en måneds tid siden gikk jeg for Unibet-tilbudet. Jeg opprettet altså en ny Unibet-konto, satt inn 150 kr., og fikk en kode til 3 mnd. Spotify Premium.

 

Jeg har i ettertid ikke brukt dette innskuddet noe særlig, og ligger nå fortsatt på ca. 150 kr. Jeg la nå merke til at jeg har muligheter for å ta ut pengene, da minstegrensen er 125 kr. Så da lurer jeg: er det noen som har prøvd å direkte ta ut pengene igjen, etter du har fått og aktivert Premium-koden fra Unibet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann! Jeg prøvde dette rett før helgen.

29/05/10 19:13 Bankutbetaling kr - 150,00 kr 0,00

 

Har fått e-mail på uttaksbekreftelse, men jeg ser ingen penger på kontoen min enda. Kanskje de kommer i løpet av dagen. Skal holde deg oppdatert.

Endret av Toppris
Lenke til kommentar

Nå har pengene blitt overført tilbake igjen :)

 

Lurer så på om jeg kan gjøre det samme en gang til? Men da tenker jeg at de har en oversikt over hvilke unibet kontoer som har blitt gjort det jeg gjorde med.

 

Reklamen på Spotify sa jo 3 måneders gratis, og det var jo det, selv om du må låne dem 150,- kroner først :)

Lenke til kommentar

Fantastisk!

Regner med de ikke kan frarøve deg Premium-tilgangen etter du har aktivert denne til kontoen din? I så fall er jo dette faktisk gratis, i ordets rette forstand :-)

 

De har sannsynligvis oversikt over hvilke kontoer som har benyttet seg av tilbudet, men det er jo ikke verre enn å bare lage seg en ny konto. Men jeg mener å ha hørt at tilbudet utgikk den 31. mai - ikke sikker dog.

Endret av Unreal
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Noen som vet om dette tilbudet fortsatt er oppe og går i Norge? På Unibets nettsider fant jeg bare en finsk tilbudsplakat, så jeg tviler på at jeg kan bruke den.. prøver å lytte meg fram til en Unibet-spotify-reklame, men vet ikke om disse fortsatt går.. Noen som vet noe? :)

Lenke til kommentar

Sendte Unibet en mail og fikk svaret "takk for at du kontaktet Unibet. For spotify premium må du på hjemmesiden til spotify og registrere din unibetkonto." Dette ble jeg ikke noe særlig klokere av, så jeg svarte og ba dem utdype litt.

 

EDIT: CentreBets sier: "Denne kampanjen gjelder til og med 1. juli 2010."

 

Det står også at "I løpet av tre arbeidsdager etter ditt første spill i casinoet vil vi sende deg en e-post med din Spotify Premium-kode", betyr dette i praksis at jeg kan sette inn 150 kr, spille for 1 kr (vet ikke hva minstebeløp er..?) for så å ta ut pengene igjen?

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...