Gå til innhold

Ranger sangen over deg (Rock & Metal)


nybb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liker Porcupine Tree ganske godt, noen av sangene er svært fine, denne her ble litt trå. Hvordan vokalen er framstilt er ikke akurat slik jeg liker det. Ellers er det veldig spesiell og mystisk musikk egentlig. Men altså helg okei låt ;)

 

5/10

 

Her litt klassisk Thrash, en av de aller beste til Metallica, forrykende show i Telenor Arena med denne i våres :)

http://www.youtube.com/watch?v=wp410VXKrhE&feature=related

Ps: Ganske crappy lydklipp, håper du får med det beste om du ikke har hørt den :)

Lenke til kommentar

Ulver: Er ikke av min favorittsjanger, hadde forventet scream vokal med engang. Sett med fordomsfulle øyne så ventet jeg dårlig recording, sykt raske melodier og det som de fleste ville betraktet som fæl vokal. Selvom det ikke er scream vokal så er det ikke noe jeg liker. Men det har faktisk mye bra melodier, og veldig god gitarsound hele veien egentlig, sangen gir en ganske god følelse, og blander mystiske mørke melodier, sangen har et trist utseende, selvom jeg ikke hører noe av teksten :p. Men melodiene falt virkelig i smak hos meg! Recordinga var forøvrig også god ;). Ganske beudringsverdig i grunn. Men nøytralt sett er det 6/10 den får ;)

 

PS: Men nå som jeg har hørt litt flere sanger av de i Spotify, så skjønner jeg de ikke var helt som jeg tenkte :p. Mye sjel i introene, og ikke bare pure black metal vokal :p Altså også litt clean. Ligner i sin måte altså littegrann på dagens mainstream metal, uten at det er det :p.

 

http://www.youtube.com/watch?v=h6bGOBIW5PE

PS: Finnes det metalelsker som mot formodning ikke har hørt om Dethklok, så anbefales en tegneserie kalt Metalocalypse, det er en mann som heter Brendan Small som har stort sett alle stemmene, og han lager alt sammen selv alene, og all musikken til. Spiller inn stort sett alt selv, og er et geni igjennom. Han gir også ut album med sanger fra seriene, og de albumene er noen av de beste jeg vet om :) Om du liker litt mørk humor og blod i tegnefilm i tillegg, så er det perfekt for deg :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...