Gå til innhold

Kamptråd - Odd vs Brann


Step_up

Anbefalte innlegg

02.05 18:00 Odd Grenland – Brann Tippeliga TV 2 Sport/web-TV –

 

 

Lager denne etter inspirasjon og oppmuntring fra Alastor. Blir ikke noe særlig til kamptråd, men det må til ;) . Tror det er mange som ble tatt på senga da man fant ut at det ikke var laget noen kamptråd.

 

Jeg er i denne kampen godt fornøyd om vi slipper unna skader.

Men håper vi kan gjenta Godset-suksessen. Noen som har en spådom om hva som kommer ut av kjeften til Fagermo i dag? Ikke noe lurt, det kan vi vel være helt sikker på.

 

Ser at Brendesæter i dag på Geddis corner i BA klarer å spy ut at Kovacs ikke er en juksemaker og at han handlet på innstinkt. At han handlet på innstinkt kan vi være enig i, for det ligger i hans natur å være usportslig. At han ikke er en juksemaker, den er rimelig skivebom. Ikke bare utnytter han seg av å score i etterkant av en situasjon hvor han skadet den som var involvert i målet, men han har og for vane å slenge ut albuer og begå angrep på keeper. Etter kampene så står han og i riksdekkende media og forsvarer det han gjør og sier at han ikke vet hva gale han har gjort :nei: .

 

Men etter en oppløftende kamp mot Godset så har jeg troen på at det bare vil fortsette. Spesiellt lovende er det at vi holdt nullen.

 

Mulig lagoppstilling(kilde:BT på formasjonstreningen):

 

Opdal – Sævarsson, Amankwah, Austin, Holmvik – Vaagan Moen, Bakke, Guntveit, Mjelde – Guastavino, Huseklepp.

 

Det er faktisk en grunn til at PVM er TL's beste VENSTREkant Steinar, da er det kanskje lurt å bruke han der? Det var der han spilte mot Godset og det er der han kommer til sin rett. Får håpe PVM tar frisparkene rett utenfor boksen, da er det faktisk mulig å score på de. Han må og ta cornerne fra høyresiden, det er de som har vært best...

 

Kamptips:3-1. Brann:PVM, Huse og Mjelde. Odd:Brenne

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...