Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Windows 7 vil ikke boote fra CD


Anbefalte innlegg

Okey, for noen dager siden lagde jeg en post om at jeg kanskje muligens hadde svidd av hovedkortet mitt og fant til slutt ut at dette stemte. Jeg kjøpte derfor et nytt hovedkort, byttet ut alle komponentene, og pc'en starter nå som normalt.

 

Det vil si, helt fram til windows-logoen kommer fram og pc'en starter da på nytt. Jeg regner med dette har noe med at det nå er fullstendig feile drivere i denne versjonen av windows, og tenkte jeg like gjerne kunne reinstallere.

 

Problemet er derimot det samme som jeg hadde første gangen jeg skulle installere windows 7, når jeg setter inn cd'en og restarter pc'en prøver pc'en isteden bare å starte rett fra HDD. Sist gang hadde jeg fra før windows vista installert og endte bare opp med å installere via windows, men denne gangen får jeg jo ikke startet windows i det hele tatt og er derfor nødt til å starte fra boot. Til og med når jeg går inn i bios og endrer boot priority til å BARE ha cd/dvd får jeg bare beskjed om å sette inn bootable media og trykke enter, men den nekter fortsatt å starte fra cd'en. Noen tips? Eller blir jeg virkelig nødt til å skaffe en windows vista cd, installere windows vista, og så oppgradere til windows 7?

 

Det virker noe latterlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...