Gå til innhold

Konkurranse: Tegnet seg til topps


Anbefalte innlegg

Har ingen blogg desværre, og websiden min er nede (Må finne et nytt sted uten reklame hehe). Midlertidig er det jo dette stedet:

http://lemonraid.net/Lill/

 

og denne deviantart siden:

(men den bruker jeg veeeldig sjeldent og halvparten av de bildene der er veldig gamle)

http://lill.deviantart.com/

 

Får se om jeg får oppretta et nytt sted snart :)

 

PS: her er noen halvnye ting iallefall (Har vært lite produktiv til nå når konkurransen starta:

 

havfrue.jpg

Feasting_zombie4_s.png

puslespill6d_s.png

poss_s.png

Werewolf2.png

Endret av Aeris
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oh snap. De var jo helt sinnsyke. I'm blown away! Jeg adder deg på deviant tror jeg :) Må laste opp mine egne spillting der, har ikke fått gjort det enda. Ser frem til å snike meg til noen photoshoptips i nær fremtid!

Gode gamle devianten:

therandygoat.deviantart.com/

Lenke til kommentar

gamern1337: Idefagskolen har aldri påstått at de er noen spillskole og vi har til dags dato ingen spillutdannelse. Studieretningen Lill vant skoleplass innenfor er 3D design. I Norge har Idefagskolen tidligere studenter i alle store 3D produksjonsbyråer og vi har tidligere studenter med på samtlige 3D animasjonsfilmer og store effektfilmer som er produsert i Norge (blant annet 14 tidligere studenter på MAX Manus) og jeg tror ingen andre skole i landet kan si det samme. Jeg kan nevne at Tony som satt i juryen for denne konkurransen har sin utdannelse fra Idefagskolen og han jobber nå for EA-games. Vi har hatt bortimot 10 tidligere studenter fra Idefagskolen som har jobbet hos Funcom på blant annet Conan. Forskjellen fra Idefagskolen og de høyskolene du snakker om er at Idefagskolen er en praksis rettet skole hvor du kun jobber med faget, dvs. du jobber med produksjon fra dag 1. Studentene har en fast arbeidsplass og et fast klasserom med lærere og veiledere som er tilgjengelig fra 8:30 til 15:30 hver dag noe som få andre skoler har. Idefagskolen er ettårig så dvs. at Lill behøver ikke å studere videre etter at hun er ferdig med dette året. Idefagskolen fyller 20 år i år og har drevet med kreative data fag innen disse kategoriene lenger enn de fleste andre skoler i landet. 3D bransjen i Norge er i sterk vekst og det er alltid behov for flinke 3d artister. Dessverre er spillbransjen litt tøffere, men velger man en mer generell utdannelse som 3D så er man litt friere hvilken vei man vil gå etterpå.

Endret av henningbirkeland
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...