Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Facebookvenn, som er tidligere elsker- skal jeg blokke han...


Anbefalte innlegg

har en facebook venn som er en tidligere elsker av meg....

 

Jeg vil høre hva dere synes om dette..... Skal jeg blokke han?

 

Han rotet med meg flere ganger, men tok seg aldri tid til annet enn å hoppe i buksa mi, og så si hadet. I mellom et av treffene våre innrømmet han at han hadde stått litt i med en venninne av min søster. Og så var jeg dum og allikevel løp ned til han, og hadde sex med han igjen, og så plutselig etter sexen så snakket han ikke til meg lenger, og ble stille Men jeg ligger på facebooklista hans fremdeles. Nå sto det på siden hans at han og min søsters venninne hadde gått på tur på fjellet sammen - søsteren min sin venninne takket han for en herlig tur på fjellet på facebooksiden.... Ville dere blokket han? føler han er useriøs og dum som har holdt på å lekt med meg på denne måten.... Det gjør vondt hele greien... Og kanskje jeg burde vise hvilke avstand jeg tar til han... eller er det teit av meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er såret på hvordan han har behandlet meg... Det er jeg.... Hadde dere tatt dere nær av at en person behandlet dere sånn, er jeg unormal?

 

Jeg tenkte bare å markere at jeg ikke likte behandlingen hans av meg med å blokkere han på facebook, slik han forstår at han har skuffet meg....

Lenke til kommentar

jeg bare vurderer på om jeg skal blokke han... fordi det sårer jo meg at han brukte meg bare for sex, og så går han turer med en annen dame, som er bestevenninna til søstera mi.

 

Jeg surer kanskje uten grunn. Kanskje det er normalt å være blid på han selv om dette skjer. Og at jeg skal heller allikevel beholde han som venn på facebook og ta det med et smil , og være glad på hans vegne at han har så god kontakt med henne :)

Lenke til kommentar

Kommer an på om du har tenkt å ha mer sex med han.

 

Hvis ikke, kan du jo fortelle bestevenninna til søstera hvordan han har vært med deg, og så blokkere ham.

 

Så faller hverken du eller han for fristelsen igjen ;)

Virker som en player.

 

Ikke alltid folk skjønner at de gjør noe som sårer andre.

Og går vel alltids an å unblocke senere hvis nødvendig.

Endret av Erigon
Lenke til kommentar

ser ikke ut til at han fyren skjønner at han SÅRER meg......

 

Han kunne vært mer ærlig, og avsluttet med meg, sagt seg avsluttende, og behandlet meg mer verdig. Han har aldri sagt seg ferdig med meg, men vet at han roter og står i med andre ja.

 

Jeg kan ikke fortelle søsteren min sin bestevenninne dette, for hun godtar at han er sånn, og håper at han er mer intressert i henne. Hun henger på han hele tiden, og hun er slett ikke pen heller, så forstår ikke smaken hans. Ikke for å snakke om utseender, men for å si sannheten at jeg synes jeg er langt penere enn henne. Æsj for en type han er.

 

Sårer meg at han er sånn ja, og selv om jeg er svak for hans ytre, så bør jeg vel blokkere han og vise alvor for at slik behandling liker jeg ikke.... Han har jo sviket henne også, med å rote med meg mens han hadde henne der, så sviker det er han uansett.

Lenke til kommentar

Har du ikkje laget nok tråder over denne karen no?

Ja vi forstår at du synes han var slem mot deg.

Jada, vi er på ditt lag mot denne karen, han er ein skam for verden osv osv osv.

Happy?

 

Og no vil du absolutt at han skal innsjå at han såra deg?

Skal fortelle deg det at han veit det nok meget godt allerede. Men veit du kva? Han driter i det. Og det er ingenting du kan gjere med det.

 

Kom deg vidare jente.

 

 

Edit:

Måtte le litt av kommentaren din om at du ikkje forstår smaken hans fordi ho andre er stygg osv.

Eg ler av deg jente!

I den andre tråden om han søyt du i det brede og lange om kor overfladiske gutter er. Og her snakker du om at du ikkje forstår at han kan like HO, for ho er jo _stygg_.

Skjerpings jente.

Endret av Cho-san
Lenke til kommentar

Jeg slettet nå alle bildekommentarer og kommentarer på facebooken hans fra meg... hehe... så nå ser det ut til at han snakker til seg selv nedover på kommentarsiden hans på facebook hehe... Men har ikke blokket han enda, vil teste reaksjonen hans.. Men kommer til å blokke han rett om hjørnet :)

Lenke til kommentar
Gjest Anonym
Han rotet med meg flere ganger, men tok seg aldri tid til annet enn å hoppe i buksa mi,

 

Morsomt at du skriver som om alt var hans feil, og du ikke var med på det. Ansvarsfraskrivelse much?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...