Gå til innhold

Vibra-tone-belte


Anbefalte innlegg

Vet at dette aleine ikke gir six-pack og strøken mage, men vil jeg få raskere markerte magemuskler hvis jeg kombinerer dette med intensiv kardio-trening og div andre mageøvelser 5-7 dager i uken?

 

Vibra-tone er sånn belte som man kjøper fra TV Shop... Broren min har kjøpt en, så tenkte å prøve den ut.

 

PS: Har ganske lav fett% fra før av, men har bare veldig tynn mage, ikke så mye muskler.

Endret av Kranjcar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"men vil jeg få raskere markerte magemuskler hvis jeg kombinerer dette med intensiv kardio-trening og div andre mageøvelser 5-7 dager i uken?"

 

"Har ganske lav fett% fra før av, men har bare veldig tynn mage, ikke så mye muskler. "

 

Du vil ikke bygge muskler hvis du ligger i kaloriunderskudd! Vil du ha større magemuskler, må du spise mer enn du forbrenner + trene hele kroppen. Det nytter ikke å trene mage 5-7 dager i uken!

 

Begynn å tren hardt og spis mye. Kjør baseøvelser (markløft, knebøy, militærpress, benkpress) Anbefaler Stronglifts.com. De har mange fine artikler. Les og lær.

 

Når det kommer til sånne belter: Aldri prøvd, og har liten tro på at det kan ha noe særlig effekt. Det finnes ingen snarveier!

Endret av Badtothebonenot
Lenke til kommentar

Som Badtothebone sa, tviler på at disse beltene har særlig effekt. Viss noe virker for godt til å være sant, er det som regel det. Ingen pille, sprøyte, pulver eller belte kommer til å gi deg 6-pack på to uker. Jo fortere du innser dette, dess fortere kan du ta treningen helt ut. Se Bigger, Faster, Stronger, delen med kosttilskudd så skal du få se hvor mye snusk det er i denne bransjen.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke prøvd slike magebelter, men jeg så en gang et program hvor en journalist blant annet testet et slikt belte. Programmet er en minidokumentarserie fra England som heter Extreme Male Beauty, hvor journalisten skal gå fra å være en skikkelig slappfisk til å forsøke å nå et mål om å se ut som en boxerreklamegutt (David Beckham). Ett av virkemidlene han prøvde var et elektrisk magebelte. Det ga han mange rare spasmer, og en gang han gjorde husarbeid mens han brukte beltet, slik reklamene for disse viser, ga belte han litt ekstra effekt på ett sårbart punkt eller noe: Han mistet kontrollen over blæra og pissa på seg. Det clipet er det mulig du finner på youtube, nettsiden til NRK, produsenten eller noe siden det også ble brukt i reklamen forut for den aktuelle episoden.

 

Det virker som om de parodiene jeg har sett hvor slike elekriske belter gjør rare ting til folk er bekreftet, og jeg kommer aldri til å bruke penger på å kjøpe noe elektrisk belte for selv å teste om det faktisk fungerer slik.

 

Skikkelig kosthold og trening er virkemidler som faktisk virker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...