Gå til innhold

Oppgraderinger fra Samsung


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må jeg kaste min i7500 Galaxy i bakken og ta den på forsikringa og kjøpe en spica for å få 2.1 eller hva f*** skjer Samsung ?

Maken til dårlig kundebehandling skal man lete lenge etter :)

Tror jeg leste noe et sted om at i7500 har for treg prosessor, så den aldri kommer til å få 2.1... Noen som kan bekrefte?

Lenke til kommentar

Opplever forøvrig at programvaren ikke oppfører seg helt som den skal. Andre som har vært borti dette?

Kjører Windows 7 64bit.

 

post-86885-1271937109,2465_thumb.jpg

Har akkuratt samme problem selv i Win 7, men NPC 1.5.0 som jeg linker til lengre oppe i tråden funker ganske bra i forhold. Så jeg anbefaler at du prøver den.

 

Noen som har klart å oppdatere enda? Håper på at jeg får det til når jeg kommer hjem!

Lenke til kommentar

Vel, har Samsung Jet selv, men følte for å ytre ett par ord her allikevel siden det dreier seg om Samsung/New PC Studio og stadige varsling av oppdateringer. Det er vel rundt en mnd. siden at Mobilen.no meldte at nå kunne eiere av Jet oppdatere mobilen sin. Dette ble senere korrigert av Samsung, som lovte at oppdateringen skulle bli klar 'i løpet av de nærmeste dagene'. Som nevnt - en mnd. tid siden, det nå. Trist å se at Samsung nå atter en gang lurer kundene sine og hevder at det er mulig å oppdatere. Synes det er helt utrolig dårlig av de å bløffe kundene sine og i tillegg få nettaviser som Mobilen.no og Amobil.no til å offentliggjøre bløffen. En annen ting er at det hadde vært fint om nevnte nettaviser for en gangs skyld kunne komme med en artikkel hvor de tar opp at Samsung ikke holder ord - gang på gang. Men virker som om de er livredde for å ytre noe kritisk - kommer ihvertfall aldri noen oppfølginsartikler. For å sitere noen som også sliter med Samsung - husker ikke brukernavnet - "det kommer til å fly griser over ett snødekket helvete før jeg bruker penger på en tlf. fra Samsung igjen". Kan ikke annet enn å si meg veldig enig i det....

Lenke til kommentar

Ser jo ut som miljano får opp en oppdatering der hvertfall..

 

Veldig spent på hva som skjer når jeg kommer hjem, men så spent har jeg vært hver dag nå så jeg lever ikke i trua kan man si. :D

Synes det står "Ingen oppdatering nødvendig jeg", og han har samme versjon som jeg får opp i NPS. Så tror nok ikke han får opp noen oppdatering.

 

Jeg prøvde å oppdatere nå, men fikk samme beskjeden. Dette i NPS 1.4.1 AD1. Skal prøve med 1.5.0 AC4 snart, men har vell ikke stor tro på at det fungerer...

Lenke til kommentar

Må jeg kaste min i7500 Galaxy i bakken og ta den på forsikringa og kjøpe en spica for å få 2.1 eller hva f*** skjer Samsung ?

Maken til dårlig kundebehandling skal man lete lenge etter :)

Er da vel ikke dårlig kundebehandling? Du kjøpte en telefon med 1.5(?), du har ikke krav på å få den oppdatert til 2.1..

Lenke til kommentar

Jeg får beskjed om at ingen oppdatering er nødvendig på min Windows XP 32-bit. Har prøvd både New PC Studio AD1 og New PC Studio 1.5.0 AC4.

Sendte mail til Samsung for å finne ut hvorfor, og også når det kommer et program man kan bruke sammen med Windows 7 for å oppdatere telefonen.

 

Fikk som svar at oppdateringen skal være tilgjengelig nå for telefoner som ikke er operatørlåst, og at driver for Windows 7 kommer i juli.

 

Måtte naturligvis sende ny henvendelse med teskje-modus for å prøve å hale et skikkelig svar ut av dem. Jeg vil naturligvis vite når oppdateringen for operatørlåste telefoner vil være tilgjengelig hvis det er derfor jeg ikke får oppdatert enda, men det skjønte tydeligvis ikke Samsung-mannen (heretter kalt Herr Fullstendig Ubrukelig).

Endret av Ensnared
Lenke til kommentar

Telefonen min _var_ operatørlåst, men er ikke lenger.. Hvis operatørlås skal sette en stopper for dette i tillegg til all den andre driten de har drevet med så blir jeg mektig forbanna.

 

Kundeservice klarte jo å lire av seg at operatørlåste telefoner får oppdatering i morgen til meg, men dette tror jeg like mye på som at den skulle være online fra 19.april i følge samsungs sider.

Lenke til kommentar

Leste nå på mobili.no sin test av Samsung Galaxy Spica, der de har ventet på oppdateringen før de gjorde en endelig test av telefonen.

 

http://www.mobili.no/blog/android-2_1-til-samsung-galaxy-spica/

 

"Det har ikke vært problemfritt. Oppdateringen har vært tilgjengelig siden i går, og vi har siden da kranglet med Samsungs PC-programvare. Men plutselig fungerte det, og vi fikk oppdatert Spica til Android 2.1."

 

Jeg begir meg ut på det som sikkert blir en lang runde med trykk, vent, se, repeter.

Endret av EvenR
Lenke til kommentar

Sitter her og prøver å få oppdatert nå, siden oppgraderingen visstnok finnes der ute et sted, godt gjemt på serverene til Samsung. Så får vi se hvordan det går!

 

Får beskjed om at NPS ikke kan koble til serveren halvparten av gangene, og at ingen oppgradering er nødvendig andre halvparten. Så det er åpenbart at tingene ikke er helt i orden.

Endret av purity
Lenke til kommentar

Jeg får beskjed om at Samsung new pc studio ikke er kompatibelt med Spicaen... Programmet ber meg bruke Samsung Kies i stedet. Windows 7 64bit. Finner ikke noen oppdatering der.

Oppdatering i Windows 7 vil ikke være mulig før i juli. Du må dermed visstnok ha en Windows 2000, XP eller Vista-maskin for at det skal fungere (instruksjonene på Samsung sin side spesifiserer også dette, dessverre).

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...