Gå til innhold

Beste tv-kort /video inn?? urgent


andrevr

Anbefalte innlegg

jeg skal kjøpe meg ny pc og er usikker i valg av skjermkort/tv kort.

 

Jeg vil ha mulighet til å ta opp ting fra TV i god kvalitet og har dermed to muligheter. Enten kjøpe skjermkort med video inn eller kjøpe et skjermkort og et tvkort i tillegg.

 

Kommer antageligvis til å kjøpe disse komponentene fra komplett, og de har mange tv kort og skjermkort. Hvordan er video inngangen på kort som har videoinngang, er de like bra som tv kortenes inngang?

 

Vil gjerne ha et ATI Radeon kort, men etter det jeg vet har ikke 9500 kortene video inngang, kan ikke betale mer enn 1500 for skjermkortet.

 

Av TV-kort har jeg hørt en del bra om ASUS tv tuner (selges på komplett til ca 800). Noen som har meninger om tv kort i 400-800 prisklassen, vil ha det jeg får mest for pengene...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Komplett har et MSI geforce 4800SE til ca. 1400 med både tv-ut og video-inn (obs: de selger også dette kortet med bare tv-ut). Jeg kjøpte nylig dette kortet og det er bra. Men generelt er ATI bedre på tv/video inn/ut enn geforce-kortene. Men sist jeg sjekket kostet de en del mer.

 

Hvordan er video inngangen på kort som har videoinngang, er de like bra som tv kortenes inngang?

...

Av TV-kort har jeg hørt en del bra om ASUS tv tuner (selges på komplett til ca 800). Noen som har meninger om tv kort i 400-800 prisklassen, vil ha det jeg får mest for pengene...

 

Nei, innebygd er ikke like bra som et eget tv inn/ut kort, men skal du først ha eget kort til dette bør du legge litt penger i det. Skjermkortene med innebygd er ikke direkte dårligere, men heller ikke så veldig gode. Så et eget tv-kort er for dem som vil ha skikkelig kvalitet. Og kvalitet koster. Har selv ikke hatt noe eget tv-kort på lenge, så jeg har ingen anbefalinger her.

Lenke til kommentar

vel

 

komplett påsto at deres skjermkort Sapphire Radeon 9600 Atlantis PRO 128MB som koster 1728 har både video inn og ut, dette er jeg noe usikker på.

 

Jeg har vel egentlig bestemt meg for å satse på et ATI kort (med video-inngang) eller satse på et Ati kort uten videoinngang og kjøpe et tvkort (asus har jeg hørt mye bra om).

 

Problemet er vel at det er mange ulike meninger om ati 9500,9600 og 9700 samt pro utgavene. Mange sier 9500 pro er det beste kortet uten tvil. Jeg er ingen "hardcore" spiller (men liker å spille litt unreal etc da) så trenger ikke på langt nær 9700, og vil egentlig ikke bruke noe særlig mer enn 1500 på skjermkort.

 

Skal kjøpe de andre komponentene på komplett, så lurer på hvilket skjerkort (komplett eller andre butikker) har som jeg burde satse på, noen spesielt gode priser/tilbud kanskje?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Smal

 

 

 

Joined: 06 Jan 2003

Posts: 97

Location: Oslo

Posted: 11 Jun 2003 11:51 Post subject:

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

har planer om å kjøpe tvkort jeg også... fant en liten guide på www.dinside.no/data virket som om pinacle pctv var det beste alternativet....

 

Smal

 

Har dette tv kortet.. Mye kult du kan gjøre i henhold til opptak og timeslice funksjon.. Men bildet er ikke all verden, ikke i nærheten av kvaliteten på en god tv vertfall

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...