Gå til innhold

Den store Minecraft tråden! (Servere i førstepost, support i egne tråder!)


Anbefalte innlegg

Den lignet, men jeg tror ikke det er den. Fargene på ulla hadde for eksempel en stor forskjell fra bildet. Men takker for hjelpen. :thumbup:

 

EDIT: Fant den! :new_woot:

 

15512924.jpg

 

Haha :tease:

Det var på en måte den han linket til, bare den måtte bli endret litt med Flying Sheep's Customizer som du finner i linken som Captain Ødegård linket til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg har en venn som kaller seg "TexzE" på minecraft også fant vi en nettside som heter TexzE.com. Og dei har copyrightet siden i 2012 og han kjøpte Minecraft i 2011. Har han lov å hete TexzE på andre ting? feks. youtube,diskusjon.no og sånt? jeg vil ikke ha noe komplisert svar. et JA/NEI ville vert greit. Og må han lage ny Minecraft konto?

Endret av Feqzz
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Bruk NBT edit for å gi deg selv så mange XP levels du trenger. Det er juks, ja, men ærlig talt, så totalt fucka som det forbanna enchanting systemet er i det spillet så er jeg på heksejakt for å få folk til å slutte å godta hvordan det er og heller jukse rundt det frem til de gjør noe med det.

Lenke til kommentar

Har et, for meg og mine kompiser, et stort problem her D:

Har hatt en server gående nå en stund men i dag fikk plutselig ingen til å koble seg til den.

Alle sammen får feilmeldinga "Can't reach server". Har sjekka om IP'en har endra seg, noe den ikke hadde, skifte porter, oppdatere java og mye annet, men ingenting funker D:

Noen som har lyst til å hjelpe? :)

Lenke til kommentar

Noen jeg har lært idag. Chicken XP farm høres jo bra ut for en ny save. Treng ingen ting annet en et paar egg, litt redstone og glass. Men for at det skal går fremover i heltatt må en nesten har 400 til 500 høner i xpfarmen, for at egg produksjon ikke heng så langt etter at en må bruke flere timer før en har fylt opp igjen treng en et eggfarm på enda 500. Resultate er minecraft på sitt limit :p

 

(legg merke til E: 923 :D)

WQ9Np.png

Endret av NoiSe_NOR
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Fra wikipedia:

"runway dimensions vary from as small as 245 m (804 ft) long and 8 m (26 ft) wide in smaller general aviation airports, to 5,500 m (18,045 ft) long and 80 m (262 ft) wide at large international airports built to accommodate the largest jets"

 

1m = 1 block i minecraft

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...