Gå til innhold

Får ikke installert W7


Anbefalte innlegg

Hei. Håper noen kan hjelpe meg med dette problemet.

 

Saken er at jeg kjøpte ny pc i august - Acer 5536G.

Siden W7 kom ut kort tid etter fulgte det med gratis oppdatering fra Vista til W7.

 

Etter mye tull med betaling mottok jeg pakken i går. Men her begynner problemene.

 

Jeg prøver å følge instruksjonene til punkt og prikke, alt ser ut som det går fint, en siste re-start før det er ferdig - men så; "installasjonen mislyktes". Flott.

 

Hvis jeg nå prøver å starte pc'en er det i første omgang at den kommer inn til der jeg kan velge windows 7. Jeg velger windows 7 men da responderer den med å skru seg av. Hvis jeg prøver å skru den på igjen får jeg ikke velge operativsystem i det hele tatt, den går rett på "kjør acer ett-eller-annet eller start som vanlig". hvis jeg tar kjør vanlig kommer jeg inn (noen ganger) men da er skjermen helt fucka siden jeg måtte avinstallere catalyst control center og da forsvant skjerminnstillingene. Nå går det ikke ann å re-installere CCC.

 

Det som er ekstra surt er at jeg for en gangs skyld prøver å gjøre noe lovlig, DA fungerer det ikke og alt blir helt fucka opp!

 

Håper noen gidder å ta seg tid til å hjelpe meg, på forhånd takk!

 

Ole Tangen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men problemet er at det ikke fungerer å ta en clean install, altså velge egendefinert. Når det sies burde jeg også føye med at jeg ikke har prøvd så detaljert som det som står på bloggen din, har kun prøvd egendefinert og så starter den med en gang. Dette prøvde jeg nå den siste gangen, men det samme skjer. Skal følge instruksene dine detaljert i kveld.

 

Og jeg har backup av viktige filer (spill, dokumenter, musikk og noen programmer). Eller tenkte du på systemfiler?

Lenke til kommentar

Prøvde å starte maskinen i sta, og da kom det opp at jeg kunne kjøre Startup Repair. Gjorde dette, men nå har jeg fått en del feilmeldinger.

 

Startup Repair cannot repair this computer automatically.

 

Problem signature 01: Autofailover

Problem signature 02: 6.0.6001.18000.6.0.6001.18000

Problem signature 03: 4

Problem signature 04: 131074

Problem signature 05: NoRootCause

Problem signature 06: NoRootCause

Problem signature 07: 0

Problem signature 08: 1

Problem signature 09: SystemRestore

Problem signature 10: 0

 

EDIT: Står forresten at jeg kan "Restore system from factory default. Betyr dette å formatere pc'en helt? Kan dette være skadelig for pc'en hvis jeg likevel har alle viktige dokumenter på en ekstern harddisk?

 

Noen som kan hjelpe?

Endret av oletangen
Lenke til kommentar

Det er ikke skadelig å restore til factory default, men ja det sletter alt på disken. Har du viktige filer som dokumenter, bilder, musikk etc på en ekstern disk, så er du trygg. Tut å kjør. Men det setter pcen tilbake med Vista.

 

Men du, når du setter inn Windows 7 plata, og så starter opp pcen, og velger at pcen skal starte fra DVD rom, hva skjer da?

Da burde Windows 7 installasjonen starte, og du bør kunne velge "egentilpasset installasjon", altså "clean install".

 

Får du kun opp oppgraderingsbildet da???

 

Du bør få opp denne skjermen om du starter fra DVD platen, etter å ha valgt hvilken versjon du skal installere (om du har det valget):

 

w7format1.jpg

Lenke til kommentar

Vet ikke om jeg får opp disk-room akkurat nå, for nå står den bare der jeg kan velge mellom flere forskjellige ting, inkludert formatering. Vet ikke om jeg bare skal formatere nå med en gang, for hvis jeg skrur av maskinen er jeg redd jeg ikke vil få valget om å formatere på nytt.

 

Sist gang jeg fikk opp vinduet i bildet ditt valgte jeg egendefinert, men helt på slutten av installeringen skrur pc'en seg av. Nå får jeg den ikke på igjen, og jeg er på det stadiet jeg skrev i den siste posten min.

Lenke til kommentar

hmmm... du har nok tatt deg litt vann over hodet her....

 

OM du kommer deg inn i BIOS og får endret oppstartsrekkefølgen, og så STARTET opp fra Windows 7 DVD platen (som selvsagt står i DVD spilleren din før du begynner alt dette her) så kan du formatere via "clean install" fra Win7 plate. Du trenger derfor ikke å formatere før du begynner.

 

Du gjør dette som vist på bildene under:

 

w7format2.jpg

 

w7format3.jpg

 

Faktisk, les hele dette innlegget: http://samfunn.myhken.com/?p=915

 

Men først MÅ du få startet opp pcen fra Windows 7 plata.

Lenke til kommentar

Prøvde akkurat nå og følge instruksene dine. Kom til det første bildet ditt i posten over her. På siden var det ingen "stasjonsalternativer (avansert)". Det eneste som gikk an å velge var Disk 0 Partisjon 2, og trykke neste. Nå ser det ut som installasjonen er i gang, men jeg garanterer nærmest at det kommer til å stå "installering mislyktes" helt til slutt :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...