Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Veldig mye stress..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er viktig at man har litt felles interesser synes jeg, ellers kan det fort rett og slett bli vanskelig å finne på noe sammen. Du sier du kan begynne å lese for henne, og om det er noe hun vil, så synes jeg du skal det. Men jeg tror ikke du trenger å gjøre dette for hennes skyld, men også din egen. Du vil kanskje finne ut at du liker å lese bøker, aviser etc., at det har en gevinst for deg å følge med i samfunnet osv. Dette trenger ikke gå så mye på din bekostning som det kan virke som.

 

Folk søker hele tiden andre med like interesser, hobbyer etc., som de kan snakke/utveksle tanker og erfaringer med. Om hun har felles interesser med denne gutten er det naturlig at hun liker å snakke med han, enten om det er noe kjærlighet i bildet eller ikke. Du kan uansett ikke nekte kjæresten din å ha mannlige venner, da tror jeg hun vil slå opp før eller siden.

 

Det er ikke sikkert kjæresten din bryr seg om at du ikke har så mange venner osv, men det hadde ikke skadet deg å vise mer interesse for ting, kanskje utforske litt hobbyer osv. som du kanskje kunne blitt interessert i :) Da har du også noe å snakke om med folk. Om du begynner med organisert sport eller andre hobbyer med andre, vil det i tillegg være en god mulighet til å få seg noen venner. Gjør det som alle i et forhold burde gjøre litt oftere; sett deg i hennes posisjon og se ting fra hennes perspektiv. Tenk at du er henne, og hva du ville ønsket av deg selv. Man er nødt til å både gi og ta i et forhold :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...