Gå til innhold

Ukens tilbud hos komplett


Anbefalte innlegg

Joda, jeg har skrevet innlegg tidligere om laptops. Men ser nå at Komplett.no har et, i mine øyne, bra tilbud på en Fujitsu Siemens Amilo L 6810. Får en slik til 11k nå. Mobile cpu, stor harddisk, bra med ram, og ellers det en trenger av andre ting. Eneste minus er vel skjermkortet? Noen som har erfaringer med denne maskinen? Kan en på denne, som på andre FS maskiner, ta ut comboen, og sette inn ekstra batteri? Sikkert ikke mye støy fra den, med tanke på at det er Mobile Pentium?

 

Håper noen kan hjelpe. Er like før jeg bestiller nå :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg så også nettopp på dette tilbudet. Men som du sier er jo ikke grafikkortet noe å skryte av da.. Virker ubrukelig på spill som krever litt.

Hva skal du bruke pcen til? Skole? Eller skal den primært stå hjemme?

 

I skolesammenheng er det jo lurt å kjøpe en pc med mobile-cpu da denne ikke støyer mye. Hvis ikke får man mye bedre pcer med desktop cpu, men da må en tåle litt mer støy. Og vanligvis 1000gram ekstra vekt :)

Lenke til kommentar

Har en stasjonær som jeg kan spille med. Trenger en til skole og slike ting som jeg ikke kan gjøre hjemme. Ser ut til å være en knall pc til det formålet. Takler vel en del spill likevel kanskje? Eller er det helt umulig å spille CS f.eks på en slik maskin?

Får ikke nødvendigvis bedre maskiner til samme pris, om en velger vanlig cpu. Ikke mange av de maskinene jeg har sett på, som har 512 MB ram. Hvordan takler denne pc'n noe som videoredigering, noen som vet?

Lenke til kommentar

En Dell Inspiron 500m med samme spesifikasjonen som den som Komplett har som tiilbud koster jo 5/6000 mer... Ikke noe særlig til tilbud det vil jeg påstå. Nei, blir mer og mer sikker på at jeg ikke kommer til å bli skuffet. Må da være noen som har erfaringer med den pc'n som komplett selger ut?

Lenke til kommentar

Dell 500m har jo centrino-prosessor og kan dermed ikke sammenlignes med tilbudet på komplett.no. Men ser man på kun på spesifikasjonene til Dell 500m, er det ingen steder man får mer for pengene. Komplett.no er ikke like sterke på laptoper som på komponenter.

 

For 12 080 får man - via linken på dell.no - følgende pc (Det er forøvrig irriterende at "10%-tilbudet" som er nå ikke gir større rabatt enn "5%-tilbudet" som var t.o.m. i går):

 

Inspiron 500m 1500XT (50m063IA)

 

Standard komponenter

 

Sound Blaster Pro kompatibel 3D Lyd

Smart Lithium Ion Batteri

Innebygd mikrofon og høyttalare

2 USB 2.0, 1 PCMCIA, S-Video (TV-out), VGA

 

 

Service

1 års henteservice. Standard på denne modellen (- 3 708 kr)

 

Prosessor Detaljer

Intel® Pentium® M prosessor - 1,5GHz

 

Minne Detaljer

512MB DDR RAM/266MHz (2x256MB)

 

Farge

Ion Silver/Moonlight Silver

 

Optisk enhet

24x/10x/8x/24x CD-RW/DVD Combo internal

 

Skjerm

14.1" TFT SXGA+ (1400x1050)

 

Harddisk Detaljer

40GB Ultra DMA/ATA 100 (5400RPM)

 

Nettverkskort

Internal combo 56k modem / 10/100 nettverkskort inngår som standard!

 

Modem

Internal combo 56k modem / 10/100 network

 

 

Trådløst nettverk

500M Mini PCI Wireless LAN Intel Pro 2100 eller

500M Mini PCI Wireless LAN TM1300 (b/g)

 

Programvare Detaljer

MS Office XP Small Business inneholder: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook & Microsoft Publisher MS Office XP Pro inneholder også: Microsoft PowerPoint & Microsoft Access

 

 

Dette vil jeg påstå er et betraktelig bedre tilbud enn Fujitsu Siemens Amilo L 6810.

Lenke til kommentar

Jøss. Når jeg setter opp eksakt samme oppsettet som deg, på dell.no. Så kommer jeg til:

Pris 13 810 kr (eksl. MVA)

17 124 kr (inkl. MVA)

 

Dette er vel en del mer enn 11k som en får en FS til? Skyt meg om jeg tar feil, satte opp akkurat samme oppsettet som deg. Men om du kan skaffe meg den maskinen du viser til, til den prisen så si ifra:)

Lenke til kommentar

ja, jeg skjønner ikke helt hvordan Bjarte- har fått den prisen.. jeg også få 16-17k... på den speken.. men trekk fra programvaren og 0,2GHz cpu så begynner det å likne noe...

 

og btw.. det er mer rabbatt nå på 10% enn det var igår med 5%, for mitt oppsett igår kostet 10.118.- men idag koster det bare 9.364.-

(og ja, jeg er helt sikker på at det er samme oppsettet...)

 

for prisen til komplett tilbudet får man faktisk en 500m

med trådløst nettverksort, raskere harddisk samt at pcen er lettere og mindre...og veldig stillegående...(lydløs)

Lenke til kommentar

Jeg fikk også det svinbra tilbudet.. må bare klikke seg via en link til tilbudet, f.eks. banneret øverst på barbara siden

 

Det er sykt hvordan prisene raser om dagen...

 

Jeg har en Inspiron 4150 med 1,7 ghz mobile P4, ATI Radeon 7500 32mb, 20 gb hd, 768 ram, Innebygd trådløs og combo 24x cdrw og SXGA skjerm. Er veldig fornøyd med maskinen... men er fristende å bytte..

 

Hva hadde dere gjort? Sikler litt på 500m men kunne nok heller tenkt meg 600m.. den virker litt proffere (trackstick, flere knapper og bedre skjermkort).

Lenke til kommentar

Joa, som du sier. Gå inn fra f.eks barbara, så funker det til den prisen. Merkelig, men slik er det engang. Noen som vet hvordan det intergrerte skjermkort duger? Kan en spille cs på maskina?:)

Frister nesten mer med en Dell nå ja, når en bare må ut med 1000 spenn mer, og da inkludert frakt også. Men må bestemme meg i løpet av dagen, da tilbudet går ut idag. Hva ville dere valgt? Ukens tilbud på en FS, eller en Dell 500m? En 1.5ghz centrion yter vel uansett bedre enn en Mobile P4 1.8ghz?

 

Trenger kjapp hjelp folkens:)

Lenke til kommentar

dell 1.5GHz yter som P 2.5GHz, den har lenger batteritid, mindre og lettere, og veldig stillegående og har trådløst nettverkskort inkludert!.

 

jeg har nå bestillt en 500m i alle fall, tviler på at skjermkortet duger noe særlig til CS, da det ikke er noe 3D skjermort...da bruker jeg heller min stasjonære... btw så er jo 500m god nok til mange andre spill Civ3, CM4, StarCraft + det viktigeste... alle verdens flash-spill på nettet :-)

 

forøvrig ser jeg at nøyaktig samme konfig som over koster 17.124,- dersom man ikke går inn via "tilbudslinken", dvs at man får 5.044 kr i rabatt og det er litt mer en 10% spør du meg.. faktisk 29% rabatt...

 

Tror dere skal slite lenge etter å finne et lignendes tilbud..

nesten som jeg begynner å lure om det er noe feil med det...

Lenke til kommentar

Bestiller meg en Dell etter jobb da ja, kan vel nesten ikke si nei til tilbudet. Noen som helst sjanse for å bytte skjermkort på en slik Dell 500M maskin?

Så om ingen har noen problemer med at jeg kjøper den, så gjør jeg det i ettermiddag. Redd meg, om du absolutt mener jeg ikke burde....

Lenke til kommentar
Masse..

 

Dette er jo prisen på 500m 1300XT mens spesifikasjonene er fra 500m 1500XT. Men likevel bedre med 500m pga Centrino vil jeg påstå. Hvertfall til mitt bruk :)

 

EDIT:Ser du har rett.Du har jo valgt bort "3 års på-stedet-service" og sparer dermed 3708 kroner. Er jo 3,7K nesten kostkastede kroner. Betale nesten 4Kbare for å spare ett par dager, tror ikke det :)

Lenke til kommentar

Er inne på Dell nå på siden der man skal skrive inn navn, adresse ++ og et av spørsmålene maqn må svare på er:

 

*Q4. Skal produktet/produktene brukes i forbindelse med masseødeleggelsesvåpen, dvs. kjernefysiske formål, rakettvåpenteknologi eller kjemiske/biologiske våpenformål?

 

Så må man krysse av på Ja/Nei. :lol: Hva skjer hvis jeg trykker på ja? Du som skal bestille: Kryss av for ja!

 

(jeg skal ikke bestille, bare sikler etter maskinen :p)

Lenke til kommentar

For å få prisen ned kan du kutte ut 3 års garanti / henteservice, og tviler på at det er noe hensikt å gå på noe annet enn 1.3 GHz cpu - den andre er priset rimelig høyt.

 

Fordelen med Dell i forhold til FS er vel SXGA+ oppløsning, mindre og lettere maskin, Centrino ++

 

En maskin som scorer 1900 i 3dmark2001 se burde også fungere helt greit til CS i f.eks 800x600 - spørs selvfølgelig hvor store krav du har til framerate, men mener det burde funke utmerket!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...